lemom Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 Eski kodlar çalışmıyor, bind "shift" "+speed; r_cleardecals" gibi kodlar vardı. Var mı bildiğiniz yeni kodlar?
Eski kodlar çalışmıyor, bind "shift" "+speed; r_cleardecals" gibi kodlar vardı. Var mı bildiğiniz yeni kodlar?
utkuyksl0 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 1.493 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Gigabyte A520M-K V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Apacer Panther Black-Gold 16 GB (2x8) DDR4 3200 Mhz CL16 Ram Asrock Radeon RX 6600 PULSE 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı AGI 256 GB NVMe M.2 SSD 3500MB/s Okuma / 3100MB/s Yazma Rampage 550 W Güç Kaynağı Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 22 Şubat 2025 #2 lemom dedi: Eski kodlar çalışmıyor, bind "shift" "+speed; r_cleardecals" gibi kodlar vardı. Var mı bildiğiniz yeni kodlar? Genişletmek için tıkla... r_csgo_render_decals 0 bu kod ile mermi ve kan izleri hiç oluşmuyor sanırım hocam bir deneyin derim. Artı 0 Eksi
lemom dedi: Eski kodlar çalışmıyor, bind "shift" "+speed; r_cleardecals" gibi kodlar vardı. Var mı bildiğiniz yeni kodlar? Genişletmek için tıkla... r_csgo_render_decals 0 bu kod ile mermi ve kan izleri hiç oluşmuyor sanırım hocam bir deneyin derim.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.872 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #3 lemom dedi: Eski kodlar çalışmıyor, bind "Shift" "+Speed; r_cleardecals" gibi kodlar vardı. Var mı bildiğiniz yeni kodlar? Genişletmek için tıkla... Eksisi gibi binların çoğu çalışmıyor yukarıda arkadaşın yazdığı gibi izlerin renderi kapanıyor galiba ama bilmiyorum işinize yarar mı. Artı 0 Eksi
lemom dedi: Eski kodlar çalışmıyor, bind "Shift" "+Speed; r_cleardecals" gibi kodlar vardı. Var mı bildiğiniz yeni kodlar? Genişletmek için tıkla... Eksisi gibi binların çoğu çalışmıyor yukarıda arkadaşın yazdığı gibi izlerin renderi kapanıyor galiba ama bilmiyorum işinize yarar mı.
L loskanta Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #4 lemom dedi: Eski kodlar çalışmıyor, bind "Shift" "+Speed; r_cleardecals" gibi kodlar vardı. Var mı bildiğiniz yeni kodlar? Genişletmek için tıkla... Maalesef CS:GO'dan sonra CS2'ye gelmedi. Artı 0 Eksi
lemom dedi: Eski kodlar çalışmıyor, bind "Shift" "+Speed; r_cleardecals" gibi kodlar vardı. Var mı bildiğiniz yeni kodlar? Genişletmek için tıkla... Maalesef CS:GO'dan sonra CS2'ye gelmedi.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.994 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Şubat 2025 #5 Resmi sunucularda kullanılmıyor yukarıda verilen kodlar, şimdilik öyle bir kod yok diye biliyorum bende. Bir çok kod eksik aslında raw input, m accel gibi komutlarda yok çok saçma. Artı 0 Eksi
Resmi sunucularda kullanılmıyor yukarıda verilen kodlar, şimdilik öyle bir kod yok diye biliyorum bende. Bir çok kod eksik aslında raw input, m accel gibi komutlarda yok çok saçma.
KS KS lemom Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #6 utkuyksl0 dedi: r_csgo_render_decals 0 bu kod ile mermi ve kan izleri hiç oluşmuyor sanırım hocam bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam denedim olmuyor resmi sunucularda. Artı 0 Eksi
utkuyksl0 dedi: r_csgo_render_decals 0 bu kod ile mermi ve kan izleri hiç oluşmuyor sanırım hocam bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam denedim olmuyor resmi sunucularda.
utkuyksl0 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 1.493 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Gigabyte A520M-K V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Apacer Panther Black-Gold 16 GB (2x8) DDR4 3200 Mhz CL16 Ram Asrock Radeon RX 6600 PULSE 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı AGI 256 GB NVMe M.2 SSD 3500MB/s Okuma / 3100MB/s Yazma Rampage 550 W Güç Kaynağı Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 22 Şubat 2025 #7 lemom dedi: Yok hocam denedim olmuyor resmi sunucularda. Genişletmek için tıkla... CS:GO sonrası CS2 ile ilgili böyle bir kod gelmemişti. İnternetten biraz araştırdım bunu buldum lakin bu da işe yaramıyormuş Artı 0 Eksi
lemom dedi: Yok hocam denedim olmuyor resmi sunucularda. Genişletmek için tıkla... CS:GO sonrası CS2 ile ilgili böyle bir kod gelmemişti. İnternetten biraz araştırdım bunu buldum lakin bu da işe yaramıyormuş