CS2'de kasa açmak için site önerisi

Catwoin

Decapat
Eskiden Key-Drop kullanıyordum günlük kasalardan gelen şeyleri biriktire biriktire eğleniyordum ama şu an 10 dolar yatırma kuralı var. O yüzden Key-Drop'u bıraktım. Key-Drop gibi güvenilir trade banı veya hesap çalınması olmadan kazanma şansımızında olduğu site önerilerinizi bekliyorum.

Eskiden Key-Drop kullanıyordum günlük kasalardan gelen şeyleri biriktire biriktire eğleniyordum ama şu an 10 dolar yatırma kuralı var. O yüzden Key-Drop'u bıraktım. Key-Drop gibi güvenilir trade banı veya hesap çalınması olmadan kazanma şansımızında olduğu site önerilerinizi bekliyorum.

Drop skin

Normalde günde 1 defa kasa açıyordun uyanıklar 3 gün koymuşlar min. çakallar çoğu site scam zaten.

10 dolar yatırma kuralı neresi için var hocam? Minimum 2 dolar şu an.

Ben CS:GO-skins kullanıyorum parada yatırdım güzel sitedir.

Hesap çalınma veya ban riski yok değil mi? Ve kazandırıyor mu?

10 dolar yatırma kuralı neresi için var hocam? Minimum 2 dolar şu an.
1740146994626.png

keydrop.

Hesap çalınma veya ban riski yok değil mi? Ve kazandırıyor mu?

Eki Görüntüle 2429231
keydrop.
Bilmiyordum, ben her gün açıyorum. Tek seferlik değil de toplam 10 dolar olmalı o zaman. 1-2 haftada bir 2 dolar atıyorum giveawaylere katılmak için o kadar, her gün de açtırıyor.

Ben 70TL yatırdım trade açmak için. Her gün kasa aça aça anubis lejyonu çektim :D
kaydoluyorum o zaman.

Bilmiyordum, ben her gün açıyorum. Tek seferlik değil de toplam 10 dolar olmalı o zaman. 1-2 haftada bir 2 dolar atıyorum giveawaylere katılmak için o kadar, her gün de açtırıyor.

Vallahi şimdi 2 dolar atsam açılacak mı?

kaydoluyorum o zaman.

Vallahi şimdi 2 dolar atsam açılacak mı?
Emin değilim hocam, bende olan bu şekilde. Size kalmış net bir şey söylemem yanlış olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı