CS2'de kasa açmak mantıklı mı?

Osman131

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım yaklaşık 8 tane rüyalar ve kâbuslar kasası açmış ve 80k TL'ye yakın bir kelebek çıkarmış. Ben de bir yaklaşık 30 tane açtım bir şey çıkmadı. Biliyorum bıçak çıkma olasılığı %1'den daha az. Sizce açmaya devam edeyim mi?

Dosya Ekleri

• IMG-20240618-WA0006.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 313
Bıçak ve değerinde bir eşya çıkarırsan en kötü zararını karşılarsın ama benimde arkadaşım kafaya koymuştu yüzlerce açtı yinede çıkaramadı, şans işi kimisi tekte çıkarır kimisi asla çıkaramaz, eğer paran varsa sitelerde açman daha iyi olacaktır, sitelerde büyük oynayıp büyük kazanabiliyorsun, Csdeki şans stabil ama muhtemelende çıkmayacaktır.

Arkadaşın gibi kasalara 80k'ya yakın para yatırırsan bu kumar gibi bir şey olur.Önermiyorum.

Denemek amaçlı 2 kasa açmıştım, ödediğim paraya acıdım bende o şans yok onun için daha açmıyorum, direkt satıyorum.

Kumar bu bildiğin. Açılır mı açılmaz mı olmaz bunda. İnternetten bak ihtimallere ona göre kendi matematiğini yap.

Mantıksız 30 tane açmak kasa anahtarıyla beraber 1 bıçak parasına yakın oluyor, parayı biriktirip bynogame gibi sitelerden bıçak alabilirsin.

1 2 tane açıp şansını deneyebilirsin de büyük ihtimalle paran çöpe gider, 30 40 tane açmak başlı başına saçmalık zaten.

Bu konu üzerine YouTube'da çok videolar yapıldı açmak mantıksız. Bu tarz oyunlar oranları açılan kasa başına göre ayarlar kısacası şöyle Ahmet, Mehmet ve kerim diye oyuncularımız olsun Ahmet yayıncı Mehmet ve kerim sıradan oyuncu. Kerim oyunda açılan 1, 999,997. kasayı açıyor ve bir şey çıkmıyor Mehmet'te aynı şekilde sıradaki kasayı açıyor ve yine bir şey çıkmıyor sıra Ahmet'e geldiğinde ise oyunda kodlarla belirlenmiş olan kasa sınırına ulaşıldığı için Ahmet'e bıçak düşüyor. Ahmet'i izleyen Mehmet ve kerim de "bak Ahmet'e düştü bize de çıkar deyip 100 200 tane açıyor" ve yine kodlarla belirlenmiş olan şans faktörüne göre 200 kasada 1 bıçak alıp -300 400 dolar zararla oyundan çıkıyorlar. Kısacası 2 milyon küsuruncu açılan kasayı bir kişi açarsa net düşüyor bıçak bu 1. ihtimal 2. ihtimalde de 200 kasada 1 denk gelecek şekilde bir oran var. Tek kasada çıkarma olasılığını siz hesaplayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…