CS2'de kasa düşüren sunucular hangileri?

En hızlı ölüm maçında kasarsın ben şahsen her maç garanti 800 puan yapıyorum tam ölçmedim ama 2 saat içinde garanti seviye atlıyorum.

Anladım sağ olun.

En hızlı ölüm maçında kasarsın ben şahsen her maç garanti 800 puan yapıyorum tam ölçmedim ama 2 saat içinde garanti seviye atlıyorum.

Ya bir şey daha soracağım ben ölüm kalım girince FPS'im inanılmaz çok düşüyor. 70 oynuyorsam rekabette, 20 alıyorum ölüm kalımda. Bunun için bir ayar var mı? Topluluk sunucularında! Gizle oluyor mesela göremediğin kısımları işlemeyip zayıflatıyor işlemci ve RAM'e binen yükü buna benzeyen bir ayar var mı?

Benim bildiğim bir ayar yok hocam. Ben şahsen resmi sunucularda oynuyorum.
CS:GO'da kan ve mermi silme komutları vardı ve bu sayede sıkıntı çekmiyorduk ama CS2 hala çok eksik bir oyun. Aynı şekilde bende de kasıyor birkaç dakika oynadıktan sonra.

Mis gibi oyunumuzu yenilik bahanesiyle yıkıp attılar ya neyse artık optimizasyon güncellemesi bekleyeceğiz mecburen.

Mis gibi oyunumuzu yenilik bahanesiyle yıkıp attılar ya neyse artık optimizasyon güncellemesi bekleyeceğiz mecburen.

Ben şahsen büyük bir heyecanla bekliyordum CS2'yi ama hayal kırıklığı çıktı. Günümüzde çıkan her yeni oyun sıkıntılar içinde çıkıyor artık. 128 tick ve yeni düzgün bir hile koruması olsa tadından yenmez ama bekleyip göreceğiz artık günden güne daha da iyileşiyor subtick mevzusu. Ama optimizasyon olarak daha fazla iyileşeceğini düşünmüyorum üzgünüm. Ha ne olur en fazla bir 20-30 FPS'lik bir artış gerçekleşir o da taş çatlasın.

Yapmak zorundalar hocam ya CS:GO'nun o kemik kitlesi ve oynayan oyuncuların %60ı düşük sistemli ha diyorlarsa biz 10binlerce adam kaybetmeye razıyız güncelleme yapmasınlar. Hatırlıyorum CS:GO'da böyle çıkmıştı düzelttiler sonradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…