CS2'de kasa kiralamak mantıklı mı?

Gabriel Barsch

Picopat
Merhaba, skinler oldukça pahalı ben de bu yüzden kasa kiralamaya karar verdim. Bir tık tuzlu anahtarıyla beraber, sizce değer mi 1 hafta için?

Değmez yapma onun yerine droplarla kasa açmak bile daha mantıklı oyun al biriktire biriktire 1 ayda şanslıysan en az 4 dolar kasıyorsun zaten. Nadir bir drop gelirse bıçağın bile olur.

Değmez yapma onun yerine droplarla kasa açmak bile daha mantıklı oyun al biriktire biriktire 1 ayda şanslıysan en az 4 dolar kasıyorsun zaten. Nadir bir drop gelirse bıçağın bile olur.

Ama 3 centlik item gelme olasılığıda var, fakat nereden baksan 100-150 liraya geliyor pahalı kasa açmak/kiralamak sanki.

seçkin alalı 2 ay oldu 8 dolar biriktirdim droplarla.

Ama 3 centlik item gelme olasılığıda var, fakat nereden baksan 100-150 liraya geliyor pahalı kasa açmak/kiralamak sanki.

Seçkin alalı 2 ay oldu 8 dolar biriktirdim droplarla.

Hocam ben nadir ödül havuzundan düşürmüşlüğüm var eğer biriktirirseniz bıçak bile alabiliyorusunuz tabii şansa bağlı 1 ayda sürebilir 1 yılda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…