CS2'de kasanın anahtarı nereden bulunur?

yavuzselim25

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EKRAN KARTI: RTX4060 TI
İŞLEMCİ: i7 11th
16x2 32GB ram
850watt güç kaynağı
vs vs
Meslek
Yazılımcı
Selamlar arkadaşlar bende "ruyalar ve kabuslar" kasası var fakat anahtarını bir türlü bulamadım. Bu kasayı nasıl acarım yardımcı olabilecek birisi var mı?

Topluluk pazarından alınınca oyun içindeki fiyattan pahalı oluyor. Oyun içinde envanter kısmında kasayı açma yerine gel açma tuşunun orada 2.50 dolar yazar anahtarın fiyatı o parayı ödedikten sonra açabilirsin.

Topluluk pazarından alınınca oyun içindeki fiyattan pahalı oluyor. Oyun içinde envanter kısmında kasayı açma yerine gel açma tuşunun orada 2.50 dolar yazar anahtarın fiyatı o parayı ödedikten sonra açabilirsin.

Teşekkür ederim.

Bence açma zarar edeceksin sat gitsin git oyun al ya da skin.

Kanka cok gordum acma acma diyen ama 2 dolar verip en azından hevesimi gidermek istiyorum. İçimde kalsın istemem. Zaten kar etmeyecegimi ben de biliyorum.

Teşekkür ederim.

Kanka cok gordum acma acma diyen ama 2 dolar verip en azından hevesimi gidermek istiyorum. İçimde kalsın istemem. Zaten kar etmeyecegimi ben de biliyorum.

Siz bilirsiniz hocam ama çok daha hırs yaparsınız haberiniz olsun ve daha çok açmak isteyeceksiniz emin olun.

Siz bilirsiniz hocam ama çok daha hırs yaparsınız haberiniz olsun ve daha çok açmak isteyeceksiniz emin olun.

Söz veriyorum hırs yapıp kumara düşmeyeceğim :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı