Kar taneleri Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 164 Dün 21:45 #31 Gece alim yaparsaniz panik alimara denk gelirsiniz herkes susuyor normalde traderlar bilgi vermez ben alim yapmayavcagim icin soyluyorum.
Gece alim yaparsaniz panik alimara denk gelirsiniz herkes susuyor normalde traderlar bilgi vermez ben alim yapmayavcagim icin soyluyorum.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.961 Makaleler 3 Çözümler 20 Dün 21:45 #32 Kar taneleri dedi: Gece alim yaparsaniz panik alimara denk gelirsiniz herkes susuyor normalde traderlar bilgi vermez ben alim yapmayavcagim icin soyluyorum. Genişletmek için tıkla... Evet geceden başlayabilir panik satımlar. Çünkü yarın düşeceğini biliyorlar.
Kar taneleri dedi: Gece alim yaparsaniz panik alimara denk gelirsiniz herkes susuyor normalde traderlar bilgi vermez ben alim yapmayavcagim icin soyluyorum. Genişletmek için tıkla... Evet geceden başlayabilir panik satımlar. Çünkü yarın düşeceğini biliyorlar.
Erenn20za Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 322 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:48 #33 Kar taneleri dedi: Gece alim yaparsaniz panik alimara denk gelirsiniz herkes susuyor normalde traderlar bilgi vermez ben alim yapmayavcagim icin soyluyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam, Öğlen gibi almak daha sağlıklı olucak bence.
Kar taneleri dedi: Gece alim yaparsaniz panik alimara denk gelirsiniz herkes susuyor normalde traderlar bilgi vermez ben alim yapmayavcagim icin soyluyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam, Öğlen gibi almak daha sağlıklı olucak bence.