CS2'de kırmızı ile üretilmiş bıçak alınmalı mıdır?

Neyse hocam, okuldan çıkınca eve gidip halledersiniz bence. Dediğim gibi aşırı büyük oynamalarda olmaz bence.

En mantıklısı dershaneye gitmeden 3.15 4 arası zamanım var sonra dershane başlıyor. O zamana kadar halledeceğim artık.

İlk seferki dususte panik satişdan bacak aldim 96 dolara şu an 150'ye 4 tane alim yaptilar gece uyuma 3 4 gibi satislar paslar panik alimlari takip et.
Babama yakalanırsam hiç güzel olmaz.

Peki hocam konuyu hortlatıyorum biraz fakat sizce kırmızılarda da artış-düşüş yaşanır mı? İmparatoriçe AK-47'im var (FT) bir kaç gün önce 80 dolardı, satmadım. Şu an 67-68 civarı geziniyor.

Diğer konuda da yazdığım gibi bence düşüş olsa bile çok yüksek olursa kısa süreli olacak. yani talep, arz'dan fazla olacağından fiyatlar yine yükselecek diyebiliriz. baştaki fiyat düşüşü yine panik satıştan ötürü olur muhtemelen.

Niye yükselsin milyon tane bıçak eldiven olacak başlangıçta düşer.
Diğer konuda da yazdığım gibi bence düşüş olsa bile çok yüksek olursa kısa süreli olacak. yani talep, arz'dan fazla olacağından fiyatlar yine yükselecek diyebiliriz. baştaki fiyat düşüşü yine panik satıştan ötürü olur muhtemelen.
umarım düşük kalır.

Peki hocam konuyu hortlatıyorum biraz fakat sizce kırmızılarda da artış-düşüş yaşanır mı? İmparatoriçe AK-47'im var (FT) birkaç gün önce 80 dolardı, satmadım. Şu an 67-68 civarı geziniyor.

Bıçaklar artarsa kırmızılar da artar, bıçaklar düşerse kırmızılarda düşer. Ancak kırmızılar hiçbir zaman 10-20 dolarlara düşmez. Kırmızıların uzun vadede artacağını düşünüyorum ben, çünkü takasta kullanılan kırmızılar arttıkça sayısı azalacak. Bir süre sonra kırmızıların nadirliği daha da artacak. İmparatoriçe artabilir, içinde güzel kelebekler var.

Bıçaklar artarsa kırmızılar da artar, bıçaklar düşerse kırmızılarda düşer. Ancak kırmızılar hiçbir zaman 10-20 dolarlara düşmez. Kırmızıların uzun vadede artacağını düşünüyorum ben, çünkü takasta kullanılan kırmızılar arttıkça sayısı azalacak. Bir süre sonra kırmızıların nadirliği daha da artacak. İmparatoriçe artabilir, içinde güzel kelebekler var.
Sizce şu an satmalı mıyım hocam sizce? Mesela 70'e satıp ucuzlayınca geri almak gibi :D

Sizce şu an satmalı mıyım hocam sizce? Mesela 70'e satıp ucuzlayınca geri almak gibi :D

Ucuzlayıp ucuzlamadığını yarın göreceğiz hocam, muhtemelen yarın düşecektir kırmızı fiyatları fakat satmayın. Nadir bıçaklardan çok fazla ise ve ucuzdan satılırsa düşer yine fiyatı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı