m3the Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Bugün rekabetçi oynarken konsola istemeden bir komut yazdım. Fakat komutun ne olduğunu bilmiyorum. Komutu yazdıktan sonra FPS'im 150'lerden 60'lara düştü. Konsola yazılan komutları sıfırlamanın bir yolu var mı acaba?
Bugün rekabetçi oynarken konsola istemeden bir komut yazdım. Fakat komutun ne olduğunu bilmiyorum. Komutu yazdıktan sonra FPS'im 150'lerden 60'lara düştü. Konsola yazılan komutları sıfırlamanın bir yolu var mı acaba?
Blackcomb Picopat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Mayıs 2024 #2 Konsola fps_max 0 yaz.
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.359 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #3 fps_max 0 yazmayı dener misin ?
m3the Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #4 Blackcomb dedi: Konsola fps_max 0 yaz. Genişletmek için tıkla... FPS'le ilgili bir komut değildi volume 1 yazacaktım Tab ile hızlı seçildiği için Tab+enter yaptım farklı bir komutu değiştirdim galiba. Caped dedi: Fps_max 0 yazmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Blackcomb dedi: Konsola fps_max 0 yaz. Genişletmek için tıkla... FPS'le ilgili bir komut değildi volume 1 yazacaktım Tab ile hızlı seçildiği için Tab+enter yaptım farklı bir komutu değiştirdim galiba.
Blackcomb dedi: Konsola fps_max 0 yaz. Genişletmek için tıkla... FPS'le ilgili bir komut değildi volume 1 yazacaktım Tab ile hızlı seçildiği için Tab+enter yaptım farklı bir komutu değiştirdim galiba. Caped dedi: Fps_max 0 yazmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Blackcomb dedi: Konsola fps_max 0 yaz. Genişletmek için tıkla... FPS'le ilgili bir komut değildi volume 1 yazacaktım Tab ile hızlı seçildiği için Tab+enter yaptım farklı bir komutu değiştirdim galiba.