CS2'de kostüm için hangi kasa açılmalı?

Cafer Aksoy

Centipat
Daha fazla  
Oyuna yeni başladım ve oyun hakkında neredeyse hiç bilgim yok. Kasa açıp kostüm çıkartmak istiyorum ama hem hangi kasayı açacağımı bilmiyorum hem de benim hiç dolar bazında bir hesabım yok yani. Türk lirası ile alışveriş yapabilir miyim bilmiyorum. Bilgi verir misiniz?

TL ile alışveriş yapabilirsiniz anlık kura göre hesabınızdan para çekilir. Kasa açmak çok mantıklı değil çünkü anahtar almalısınız ve anahtarlar en son 2.5 dolar yani 75 TL civarındaydı yani 1 kasa açmak icin kasa + anahtar almanız gerekiyor. O paraya marketten hoşunuza giden uygun fiyatlı skinler bulup alabilirsiniz. Yani demem o ki kasa aldığınızda çok para verirsiniz ve rastgele bir skin gelir şans faktörü vardır. Onun yerine topluluk pazarından kendiniz bakıp beğenerek skin alırsanız daha ucuza daha çok skin alabilirsiniz ve hepsi kullandığınız silahlarda beğendiğiniz kaplamalar olur.

TL ile alışveriş yapabilirsiniz anlık kura göre hesabınızdan para çekilir. Kasa açmak çok mantıklı değil çünkü anahtar almalısınız ve anahtarlar en son 2.5 dolar yani 75 TL civarındaydı yani 1 kasa açmak icin kasa + anahtar almanız gerekiyor. O paraya marketten hoşunuza giden uygun fiyatlı skinler bulup alabilirsiniz.
Hocam market dediğiniz neresi oluyor dediğiniz mantıklı bu arada ama nereden kostüm alacağımı bilmiyorum.

Hocam market dediğiniz neresi oluyor dediğiniz mantıklı bu arada ama nereden kostüm alacağımı bilmiyorum.

Oyunda envanter kısmına girin, üstte zaten topluluk pazarı falan yazar oradan direkt pazara girebilirsiniz ya da Steam sayfasından topluluk, oradan pazar kısmına gelin ve oyun olarak CS2'yi seçin. İstediğiniz silaha göre ya da artan-azalan fiyata göre listeleyebilirsiniz istediğiniz bütçedeki skinleri bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı