St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Instagram'da bir videoda adam bayağı küçülmüştü bunun kodu nedir? CS:GO'da ent falan bir şeyler yazıp incelebiliyorduk. CS2'deki kodu nedir?
Instagram'da bir videoda adam bayağı küçülmüştü bunun kodu nedir? CS:GO'da ent falan bir şeyler yazıp incelebiliyorduk. CS2'deki kodu nedir?
E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 499 Çözümler 2 27 Nisan 2025 #2 St1ckle dedi: Instagram'da bir videoda adam bayağı küçülmüştü bunun kodu nedir? CS:GO'da ent falan bir şeyler yazıp incelebiliyorduk. CS2'deki kodu nedir? Genişletmek için tıkla... 9 yıldır oynuyorum, hiç incelme kodu diye bir kod duymadım.
St1ckle dedi: Instagram'da bir videoda adam bayağı küçülmüştü bunun kodu nedir? CS:GO'da ent falan bir şeyler yazıp incelebiliyorduk. CS2'deki kodu nedir? Genişletmek için tıkla... 9 yıldır oynuyorum, hiç incelme kodu diye bir kod duymadım.
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #3 Efe KIPKINER dedi: 9 yıldır oynuyorum, hiç incelme kodu diye bir kod duymadım. Genişletmek için tıkla... Konsolda sv_cheats koduyla yapılıyor 0 yaptığınızda duvardan rastgele vursanız bile HS gidiyor.
Efe KIPKINER dedi: 9 yıldır oynuyorum, hiç incelme kodu diye bir kod duymadım. Genişletmek için tıkla... Konsolda sv_cheats koduyla yapılıyor 0 yaptığınızda duvardan rastgele vursanız bile HS gidiyor.