F Furkanyalçın3545 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar, merhaba. M4A1-S deseni almayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım? O fiyatlara daha iyi M4A1-S deseni var mıdır? Ben Hyper Beast ve Chantico's Fire arasında kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Arkadaşlar, merhaba. M4A1-S deseni almayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım? O fiyatlara daha iyi M4A1-S deseni var mıdır? Ben Hyper Beast ve Chantico's Fire arasında kaldım.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 2 Aralık 2023 #2 İmkan varsa Hyper Beast alın.
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.025 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #3 Decimator görevde kullanılmış var 450 tl civarlarında.
R Rain1 Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 477 3 Aralık 2023 #4 Bu fiyat civarında konuda yazılan skinlerin hepsi iyidir. Mesela bütçeniz daha yüksek olsaydı M4A1-S | Printstream önerebilirdim.
Bu fiyat civarında konuda yazılan skinlerin hepsi iyidir. Mesela bütçeniz daha yüksek olsaydı M4A1-S | Printstream önerebilirdim.
F Furkanyalçın3545 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #5 Garibo dedi: İmkan varsa Hyper Beast alın. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde Awp hyper beast var m4 hyper beast alırsam biraz absürt kaçmaz mı sence ? BlackDread dedi: Decimator görevde kullanılmış var 450 tl civarlarında. Genişletmek için tıkla... Decimatoru bir türlü sevemedim Bu ikisi arasında kaldım Elimde Awp hyper beast var m4u de hyper beast alsam kötü olur mu acaba BlackDread dedi: Decimator görevde kullanılmış var 450 tl civarlarında. Genişletmek için tıkla... Decimatoru bir türlü sevemedim Bu ikisi arasında kaldım Elimde Awp hyper beast var m4u de hyper beast alsam kötü olur mu acaba
Garibo dedi: İmkan varsa Hyper Beast alın. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde Awp hyper beast var m4 hyper beast alırsam biraz absürt kaçmaz mı sence ? BlackDread dedi: Decimator görevde kullanılmış var 450 tl civarlarında. Genişletmek için tıkla... Decimatoru bir türlü sevemedim Bu ikisi arasında kaldım Elimde Awp hyper beast var m4u de hyper beast alsam kötü olur mu acaba BlackDread dedi: Decimator görevde kullanılmış var 450 tl civarlarında. Genişletmek için tıkla... Decimatoru bir türlü sevemedim Bu ikisi arasında kaldım Elimde Awp hyper beast var m4u de hyper beast alsam kötü olur mu acaba
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 4 Aralık 2023 #6 Olmaz, set yapmış olursunuz. Bende de Mecha seti var mesela. Hoşuna gittikten sonra bir problem olmaz.
Olmaz, set yapmış olursunuz. Bende de Mecha seti var mesela. Hoşuna gittikten sonra bir problem olmaz.
F Furkanyalçın3545 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #7 Garibo dedi: Olmaz, set yapmış olursunuz. Bende de Mecha seti var mesela. Hoşuna gittikten sonra bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam başta m4a1s hyper beast almayı düşünmüyordum ama sonra aklıma yattı karar verdim hyper beast Alicam yanına da five seven hyper beast iyi gider
Garibo dedi: Olmaz, set yapmış olursunuz. Bende de Mecha seti var mesela. Hoşuna gittikten sonra bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam başta m4a1s hyper beast almayı düşünmüyordum ama sonra aklıma yattı karar verdim hyper beast Alicam yanına da five seven hyper beast iyi gider
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 4 Aralık 2023 #8 Set olunca güzel oluyor
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.025 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #9 M4 Hyper bu oyunda çok iyi durmuyor mat kalıyor ondan Decimator dedim ama zevk meselesi tabi.
F Furkanyalçın3545 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #10 BlackDread dedi: M4 Hyper bu oyunda çok iyi durmuyor mat kalıyor ondan Decimator dedim ama zevk meselesi tabi. Genişletmek için tıkla... Chanticos fire aldım hocam en son daha güzel oldu bence bu şekil
BlackDread dedi: M4 Hyper bu oyunda çok iyi durmuyor mat kalıyor ondan Decimator dedim ama zevk meselesi tabi. Genişletmek için tıkla... Chanticos fire aldım hocam en son daha güzel oldu bence bu şekil