Çözüldü CS2'de maçtan çıkınca galibiyet sayısını düşürdü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lewis_Hamilton

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. CS2'de henüz rankımı açmama 7 galibiyet kalmıştı ve bugün maçın ortasında elektriğim gitti ve maça bağlanamadım. Az önce baktığımda 30 dakika ceza ve 7 galibiyet kalmışken, 9 galibiyet kaldığını gördüm. Maçtan çıktığım için ceza olarak 2 galibiyet geriye mi attı yoksa bug gibi bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rekabetçi oyun modunda oynuyorsanız her harita için ayrı kazanma sayıları ve rütbeniz var. Mirage'de rütbenizi açmak için 7 galibiyet daha almanız gerekirken Inferno'da hala 9 galibiyet almanız gerekiyor olabilir, hangi haritada kaç kez kazandığınıza bağlı.
Rekabetçi oyun modunda oynuyorsanız her harita için ayrı kazanma sayıları ve rütbeniz var. Mirage'de rütbenizi açmak için 7 galibiyet daha almanız gerekirken Inferno'da hala 9 galibiyet almanız gerekiyor olabilir, hangi haritada kaç kez kazandığınıza bağlı.

Çözüm
Rekabetçi oyun modunda oynuyorsanız her harita için ayrı kazanma sayıları ve rütbeniz var.

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim.

Hocam bir şey sormak istiyorum örnek olarak Mirage haritasında rankımı açtım sonra seçkin modunda harita elemede Inferno geldi rankım gözükmüyor mu?

Son düzenleme:

Hocam bir şey sormak istiyorum örnek olarak Mirage haritasında rankımı açtım sonra seçkin modunca harita elemede Inferno geldi rankım gözükmüyor mu?
Hayır her haritada rankın farklı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bir şey sormak istiyorum örnek olarak Mirage haritasında rankımı açtım sonra seçkin modunda harita elemede Inferno geldi rankım gözükmüyor mu?
Seçkin ve Rekabetçi modları çok farklı modlar zaten, gözükmez. Seçkin modunda rütbe değil puan kazanıyorsunuz, Rekabetçi modunda aldığın rütbelerden bağımsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…