VendettaZxZ Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 163 Çözümler 2 4 Eylül 2023 #1 Merhaba CS:GO'da mermi izi kapalı oynuyordum CS2'yi indirdim mermi izi gözüküyor spraylerim kötü. Mermi izini kapatmak için herhangi bir kod var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
Merhaba CS:GO'da mermi izi kapalı oynuyordum CS2'yi indirdim mermi izi gözüküyor spraylerim kötü. Mermi izini kapatmak için herhangi bir kod var mı?
Çözüm K K kallone 28 Eylül 2023 VendettaZxZ dedi: Merhaba CS:GO'da mermi izi kapalı oynuyordum CS2'yi indirdim mermi izi gözüküyor spraylerim kötü. Mermi izini kapatmak için herhangi bir kod var mı? Genişletmek için tıkla... r_drawtracers_firstperson 0
VendettaZxZ dedi: Merhaba CS:GO'da mermi izi kapalı oynuyordum CS2'yi indirdim mermi izi gözüküyor spraylerim kötü. Mermi izini kapatmak için herhangi bir kod var mı? Genişletmek için tıkla... r_drawtracers_firstperson 0
Dnoir Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.829 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB Intel i3-10100F MSI PRO H410M-B Intel H410 Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 VendettaZxZ dedi: Merhaba CS:GO'da mermi izi kapalı oynuyordum CS2'yi indirdim mermi izi gözüküyor spraylerim kötü. Mermi izini kapatmak için herhangi bir kod var mı? Genişletmek için tıkla... Konuyu bilen biri cevap verirse beni de etiketle hocam . Rez alayım . Artı 0 Eksi
VendettaZxZ dedi: Merhaba CS:GO'da mermi izi kapalı oynuyordum CS2'yi indirdim mermi izi gözüküyor spraylerim kötü. Mermi izini kapatmak için herhangi bir kod var mı? Genişletmek için tıkla... Konuyu bilen biri cevap verirse beni de etiketle hocam . Rez alayım .
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.700 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Bu komut şu anlık yok. Artı 0 Eksi
K kallone Megapat Katılım 22 Aralık 2013 Mesajlar 8 Çözümler 1 28 Eylül 2023 #4 VendettaZxZ dedi: Merhaba CS:GO'da mermi izi kapalı oynuyordum CS2'yi indirdim mermi izi gözüküyor spraylerim kötü. Mermi izini kapatmak için herhangi bir kod var mı? Genişletmek için tıkla... r_drawtracers_firstperson 0 Artı 5 Eksi Çözüm
VendettaZxZ dedi: Merhaba CS:GO'da mermi izi kapalı oynuyordum CS2'yi indirdim mermi izi gözüküyor spraylerim kötü. Mermi izini kapatmak için herhangi bir kod var mı? Genişletmek için tıkla... r_drawtracers_firstperson 0