CS2'de mermiler Neden Hedefe Gitmiyor?

Tek bende var zannediyordum cross kafada adamların ama ne hikmetse boncuk sıkıyoruz sanki.

Ama yine de iyi bir sistem ama işlemci çok fazla gelmiş
Fazla gelmesinin bir zararı yok. İşlemci, ekran kartını besleyemediğinde darboğaz oluşur.
Karşıdaki adama göre sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum.

R7 9800x3D ve RTX 3060 kullanıyorum.
Sistemle pek alakası yok, 5090 bile alsanız yine aynı olacak. CS diğer fps oyunlarına göre farklı bir sistem kullanıyor ve bu da bayağı aim gerektiren bir sistem. Ben şahsen bu oyuna haftalık kasamı almak için giriyorum.

Oyun çöp. Çözümü karşındaki insana göre sisteminin daha iyi olmasıyla elde edeceğin delay düşüşü.

Taramali silahla sikarsan gitmez bobarant değil öyle aimi koyiyim mermi gitsin yok oyunda taramalı silahlar sekme var eğilerek sık yakın mesafeden. Aimin aşağı baksın taraken.

Taramali silahla sikarsan gitmez bobarant değil öyle aimi koyiyim mermi gitsin yok oyunda taramalı silahlar sekme var eğilerek sık yakın mesafeden. Aimin aşağı baksın taraken.
2014'den beri oyunu oynuyorum? Böyle şeyler yazarken karşınızdaki insanı ne zannediyorsunuz anlamıyorum. Valorant şu an CS'nin çok önünde her konuda. CS ilk önce mobil oyun geliştiricilerini beş kuruş vererek çalıştırmak yerine eski çalışanlarını geri getirsin.

Bu gidişle oyundaki botlar dışında belki 35 yaşındaki esporcular oynamaya devam eder.

Hocam sana bobarata bol şans CS beğenmiyorsan kısa net.

Aslında Valorant ile kıyaslanacak oyun değil ama ta ki CS2 çıkasaya kadar hocam. Oyun bayağı leş.

Hocam haklısın ama bobaranta bir el rekabetçi girdim trollu var oynamayani var tek oynanacak oyun değil 20-23 vurdum maçta 11-5 yeniyorduk adam spike alıp kaçıyordu rakiple iş yapıyordu sinirledim bidahada oynamadım zaten sildim daha da yüklemedim anlayacağın çok troll var reportluyorsun ban yemiyorlar en son oynadimda 2020 filandi bidahada oynamadım zaten yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…