fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar dediğim sorunu birçok kişi yaşıyor. Düzeltebilen ya da çözüm önerebilecek var mıdır? Arkadaşlar çözümü buldum kolay bas konuş denen ayarı açınca düzeliyor. İleride umarım kökten düzeltirler. Son düzenleme: 29 Aralık 2023
Arkadaşlar dediğim sorunu birçok kişi yaşıyor. Düzeltebilen ya da çözüm önerebilecek var mıdır? Arkadaşlar çözümü buldum kolay bas konuş denen ayarı açınca düzeliyor. İleride umarım kökten düzeltirler.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Aralık 2023 #2 Ayrıca bu ayar mikrofonun sesinin kesik gitmesini engelliyor. Mikrofon arkaplanda sürekli olarak çalışıyor.
Ayrıca bu ayar mikrofonun sesinin kesik gitmesini engelliyor. Mikrofon arkaplanda sürekli olarak çalışıyor.
fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #3 ardanoir dedi: Ayrıca bu ayar mikrofonun sesinin kesik gitmesini engelliyor. Mikrofon arkaplanda sürekli olarak çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum bu ayarı ben de tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum sizin sayenizde öğrenmiş oldum.
ardanoir dedi: Ayrıca bu ayar mikrofonun sesinin kesik gitmesini engelliyor. Mikrofon arkaplanda sürekli olarak çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum bu ayarı ben de tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum sizin sayenizde öğrenmiş oldum.