Çözüldü CS2'de mouse orta tuşuna hareket atamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Darkphantom

Centipat
Daha fazla  
Sol kolum kırıldığı için sadece mouse ile oynanan oyunlara yönelmiştim ama çok CS oynayasım geldi. Mouse un orta tuşuna tekerleğe basınca karakterin ileri gitmesin (W'nün işlevini yapmasını) istiyorum. Bunun konsol kodları vardı sanırım. Şimdiden teşekkürler.

Sol kolum kırıldığı için sadece mouse ile oynanan oyunlara yönelmiştim ama çok CS oynayasım geldi. Mouse un orta tuşuna tekerleğe basınca karakterin ileri gitmesin (W'nün işlevini yapmasını) istiyorum. Bunun konsol kodları vardı sanırım. Şimdiden teşekkürler.
Kardeşim yanlış anlamazsan bir tavsiyem olacak, sosyal medyada klavyeyi ayağının altına koyup oynayanları görmüştüm. Sende deneyebilirsin.

Hocam elle zor oynuyoruz ayakla imkanı yok yapamam ben.
Kardeşim yanlış anlamazsan bir tavsiyem olacak, sosyal medyada klavyeyi ayağının altına koyup oynayanları görmüştüm. Sende deneyebilirsin

"Bind mouse3 +forward"

Bu kodu dener misin?

Bir de zahmet olmazsa normale de nasıl cevirecegimi söyler misiniz?

Hocam elle zor oynuyoruz ayakla imkanı yok yapamam ben.

Bir de zahmet olmazsa normale de nasıl cevirecegimi söyler misiniz?

Hocam W ile hala devam eder yürümeye.
"unbind mouse3" kodu ile kaldırabilirsiniz atamayı.

Pingleme kodunu hatırlamıyorum o nedenden ötürü "bind mouse3" yazın, pingleme kodunu öğrenin ve geri haline çevirmek isterseniz "bind mouse3 pingkodu" şekilde geri düzeltin.

Hocam W ile hala devam eder yürümeye.
"unbind mouse3" kodu ile kaldırabilirsiniz atamayı.

Pingleme kodunu hatırlamıyorum o nedenden ötürü "bind mouse3" yazın, pingleme kodunu öğrenin ve geri haline çevirmek isterseniz "bind mouse3 pingkodu" şekilde geri düzeltin.
Çok sağolun hocam çalıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı