CS2'de ms bir anda artıyor

Türker892

Hectopat
Daha fazla  
20250802225408_1.jpg

Arkadaşlar CS oynarken sağ üstte gördüğünüz yerdeki maksimum ms yazısı bir anda kafasına göre 100'lere çıkıyor ve çıkınca oyun ağır çekime geçiyor. Resmen 5 FPS gibi oynatıyor kendini fakat FPS'de düşüş yok. Sadece o ms artıyor. İşin can sıkıcı tarafı bir roundda en az 5 kere falan oluyor. Adamı tam vuracağım donuyor oyun. Nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2548161

Arkadaşlar CS oynarken sağ üstte gördüğünüz yerdeki maksimum ms yazısı bir anda kafasına göre 100'lere çıkıyor ve çıkınca oyun ağır çekime geçiyor. Resmen 5 FPS gibi oynatıyor kendini fakat FPS'de düşüş yok. Sadece o ms artıyor. İşin can sıkıcı tarafı bir roundda en az 5 kere falan oluyor. Adamı tam vuracağım donuyor oyun. Nasıl çözebilirim?
Kablosuz internet mi kullaniyorsunuz ayni sorun bendede var ve anladigim kadariyla sorun kablosuz internet kullanmak.

İnternetle alakası yok o değerin. Sistemle alakalı tamamen. Tam adamı görüyorsun vurcan çat oyun donuyor misliyosun, format at düzelir. Diski değiştirdiğimde %100 çözülmüştü bende.

Dostum selamlar mesajı attığın günün gecesinde format attım ve sorun çözüldü fakat şu an yine başladı.

Kablosuz internet mi kullaniyorsunuz ayni sorun bende de var ve anladigim kadariyla sorun kablosuz internet kullanmak.

Kablolu kullanıyorum hocam.

Ethernet ile daha stabil olur.

Ethernet ile bağlıyım hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı