K kuzgun53 Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar bu oranlar ne demek? Sırf onlar yüksek diye FPS sıkıntısı çekiyorum gibiyim. Oyun zevkim çöp oldu. Yardım edin. kuzgun53 dedi: Arkadaşlar bu oranlar ne demek? Sırf onlar yüksek diye FPS sıkıntısı çekiyorum gibiyim. Oyun zevkim çöp oldu. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı aynı sorunu yaşayanlar için çözüm ekran kartınızın driverini güncelleyin yeter. Son düzenleme: 16 Ekim 2024
Arkadaşlar bu oranlar ne demek? Sırf onlar yüksek diye FPS sıkıntısı çekiyorum gibiyim. Oyun zevkim çöp oldu. Yardım edin. kuzgun53 dedi: Arkadaşlar bu oranlar ne demek? Sırf onlar yüksek diye FPS sıkıntısı çekiyorum gibiyim. Oyun zevkim çöp oldu. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı aynı sorunu yaşayanlar için çözüm ekran kartınızın driverini güncelleyin yeter.
Hizmet Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 97 Çözümler 2 16 Ekim 2024 #2 Ekran kartı alakalı değil. Bazı sunucular gerçekten sıkıntılı oluyor CS2 de çok yaşanıyor bu durum. Artı 0 Eksi