Aynen haklısın internettendir sistem gecikmesinin sebebi devam. Diğer oyuncular 3-7 ms arası oynarken 100+ ms gecikme ile oynamaya devam. Kendim genelde 4-5 ms civarı gecikme ile oynuyorum ve özel ayar falan yapmadım. 50/10 internet kullanıyorken de aynıydı. Şu an 500/30 kullanıyorum yine aynı. Hiçbir zaman da 290 Ms'i geçtim 10 ms üstüne bile çıkmıyor oyun oynanırken. Skorbord falan açınca sadece artıyor anlık. Arkadaş çözüm istiyorsa redditten araştırsın 0 olan paket lossunu - ye düşürmeye çalışmasın boşuna
Aynen haklısın internettendir sistem gecikmesinin sebebi devam. Diğer oyuncular 3-7 ms arası oynarken 100+ ms gecikme ile oynamaya devam. Kendim genelde 4-5 ms civarı gecikme ile oynuyorum ve özel ayar falan yapmadım. 50/10 internet kullanıyorken de aynıydı. Şu an 500/30 kullanıyorum yine aynı. Hiçbir zaman da 290 Ms'i geçtim 10 ms üstüne bile çıkmıyor oyun oynanırken. Skorbord falan açınca sadece artıyor anlık. Arkadaş çözüm istiyorsa redditten araştırsın 0 olan paket lossunu - ye düşürmeye ça.
İnternet hızınız çok düşük. Sabit paket loss olmuyorsa ara ara yükselmelere bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum özellikle interneti başkaları da kullanıyorsa ara ara ping artışı, paket loss o internet ile normal. MS fazlalığı için Redditi inceleyin çok fazla konu var bununla ilgili. Sabit 100+MS alıyorsanız sistemsel kaynaklı sorun var.
Herkese selamlar FPS'im ortalama bir seviye de olmasına rağmen sürekli bu ms yüzünden gecikme yaşıyorum ve oyun oynayamıyorum. PC yüzünden mi internetten mi sebebini anlayamadım. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilecek var mı acaba?
İnternet hızınız çok düşük. Sabit paket loss olmuyorsa ara ara yükselmelere bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum özellikle interneti başkaları da kullanıyorsa ara ara ping artışı, paket loss o internet ile normal. Ms fazlalığı için Reddit'i inceleyin çok fazla konu var bununla ilgili. Sabit 100+ms alıyorsanız sistemsel kaynaklı sorun var.