bruhdo Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 CS2'de botlara karşı nasıl oynanır? CS:GO'da vardı, CS2'de bulamıyorum.
Çözüm FozyMen 8 Temmuz 2024 bruhdo dedi: CS2'de botlara karşı nasıl oynanır? CS:GO'da vardı, CS2'de bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Eşleştirmenin yanında alıştırma var oradan oynuyorsun.
bruhdo dedi: CS2'de botlara karşı nasıl oynanır? CS:GO'da vardı, CS2'de bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Eşleştirmenin yanında alıştırma var oradan oynuyorsun.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.273 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 bruhdo dedi: CS2'de botlara karşı nasıl oynanır? CS:GO'da vardı, CS2'de bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Eşleştirmenin yanında alıştırma var oradan oynuyorsun. Artı 0 Eksi Çözüm
bruhdo dedi: CS2'de botlara karşı nasıl oynanır? CS:GO'da vardı, CS2'de bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Eşleştirmenin yanında alıştırma var oradan oynuyorsun.