CS2'de nasıl FPS arttırılır?

İşletim sistemi
Windows 10

Relby

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 Gb
Ekran kartı
Radeon Vega 3 Graphics
İşlemci
Amd Athlon 300U
Evet sistemim yazıyor ve CS 2'de çok kötü FPS alıyorum. Her şeyi en düşükte oynayınca 40-40 FPS arası görüyorum (çözünürlük 1024x760 ve FidelityFX dengeli olunca).
Çözünürlükte sıkıntı yok ama FidelityFX yüzünden çamur gibi görünüyor. Oyun zevkim kalmıyor. Nasıl FPS arttırırım? En azından 50 üstü olsun yeter. Ayrıca oyunda ekran Hertz'imi 40 yaparsam ve 40 FPS üstü alsam oyun akıcı olur mu?

Maalesef bu sistemde çok artacağını sanmıyorum. GeForce Now alıp oynayabilirsiniz. Fiber internetiniz varsa kaymak gibi oyun deneyiminiz olur. Bu sistemde 40 FPS yine iyi.

Maalesef bu sistemde çok artacağını sanmıyorum. GeForce NOW alıp oynayabilirsiniz. Fiber internetiniz varsa kaymak gibi oyun deneyiminiz olur. Bu sistemde 40 FPS yine iyi.

GeForce NOW'a gerek yok çünkü şu an tatildeyim ve bu benim eski laptopum ayrıca internet burada çok kötü yani eve döndüğümde hiçbir sıkıntı olmaz burada birkaç gün olsa da oynamak istiyordum.

Maalesef bu sistemde çok artacağını sanmıyorum. GeForce NOW alıp oynayabilirsiniz. Fiber internetiniz varsa kaymak gibi oyun deneyiminiz olur. Bu sistemde 40 FPS yine iyi.

Bir de dediğim gibi 40 Hz yapsam oyun akıcı olur mu 40 FPS'te.

Hayır olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…