CS2'de nasıl gelişilir?

Alican_123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba CS2 indirdim. 2-3 el oynadım ama direkt kafa yemekten sıkıldım. Daha yeniyim. Oyunu anlamadan ölüp duruyorum. Yani yeni başlayanlara özel server vs yok mu ya da kendimi nasıl geliştiririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Valorant'dan geçtim millet çok kötü oynuyor gibi direkt HS atıyorum herkese Valorant'dan daha zevkli.

Merhaba CS2 indirdim. 2-3 el oynadım ama direkt kafa yemekten sıkıldım. Daha yeniyim. Oyunu anlamadan ölüp duruyorum. Yani yeni başlayanlara özel server vs yok mu ya da kendimi nasıl geliştiririm?
Hocam oynarken heyecanlanmayın kendinize ayar yapın. Soğukkanlılık bu oyundaki en önemli etkenlerden bende HS yiyordum çok heyecanlanıyordum. Soğukkanlılık girince olaya zaten gelişmeye başladım. Şimdi Basit eğlence-rekabetçi-yoldaş girmeyin. Silah yarışı ve ölüm maçı oynayın. Hangi silahta iyiyseniz ona çalışın. Veya steam'in topluluğunda ısınma-gelişme amaçlı atölye haritaları var. Onlardan bir kaç tanesini indirin. Orada silahlar ile hep botlara hs atmaya çalışın. Oyuna odaklanın. Kendinize iyi bir crosshair yapmayı da unutmayın.

Silahların recoil pattern'lerini öğren ilk önce. Sonra DM girip gerçek rakiplere karşı alıştırma yap. Böyle böyle oyunun mekaniklerine alışırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…