CS2'de nasıl gelişilir?

xxQuasar

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 6 aydır CS2 oynuyorum. 6 ay öncesine kadar hiç bilgisayarım olmadığı için mobilden PUBG falan oynuyordum.

Şu ana kadar CS2 de 80-90 saatim var. Sorularım şunlar:

1. Kaç saat sürem olduğunda iyi bir oyuncu olurum?

2. Günde 4 - 5 saat oynuyorum hızlı gelişir miyim?

3. Sürekli Utility kullanımlarını izliyorum YouTube'dan fakat çoğunu aklımda tutamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. 6 aydır CS2 oynuyorum. 6 ay öncesine kadar hiç bilgisayarım olmadığı için mobilden PUBG falan oynuyordum.

1. kaç saat sürem olduğunda iyi bir oyuncu olurum?

2. günde 4 - 5 saat oynuyorum hızlı gelişir miyim?

3. sürekli Utility kullanımlarını izliyorum YouTube'dan fakat çoğunu aklımda tutamıyorum.

Ben CS yeni başladığım da sürekli aim mapleri ile kendimi gelişiyordum çok sayıda aim map var onlara bakabilirsiniz. Ve iyi oynamak sadece aim ile bitmiyor.

Mapi iyi bilmeniz lazım.
Öngürüşünüz iyi olması lazım
Sakin ve sabırlı olmanız lazım
Oyunu okumanız sizi +1 ileri götürür (bol bol CS2 profesyonel maçları izleyin)
Doğru ekipmanlar çok önemli.

Ben kendimi sürekli Deagle ile alıştırma yapardım HS oranınızı daha çok artar ve Deagle iyi oynayan birisi genel olarak kötü oynaması çok zor.

1. kaç saat sürem olduğunda iyi bir oyuncu olurum?

2. günde 4 - 5 saat oynuyorum hızlı gelişir miyim?

3. sürekli Utility kullanımlarını izliyorum YouTube'dan fakat çoğunu aklımda tutamıyorum.

Bende toplam 10k saat CS oldu hala sorun yaşadığım oluyor kendine uygun ayarları bulduktan sonra mapleri ezberle game sens geliştir oyunu okumayı öğren geri kalanı da oynadıkça öğrenirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı