CS2'de nasıl gelişilir?

Kazue

Yoctopat
Daha fazla  
Şu ana kadar bu oyunu hiç oynamadım ve ilk defa oynayacağım, tavsiyeniz varmıdır, ve bu oyunda güzel bir hesap dizmek ne kadar tutar?

Şu ana kadar bu oyunu hiç oynamadım ve ilk defa oynayacağım, tavsiyeniz varmıdır, ve bu oyunda güzel bir hesap dizmek ne kadar tutar?

Güzelden kastınıza bağlı. Abartı bir piyasa var oyunda. Mekanikleriniz iyiyse sadece harita ve util öğrenmeniz lazım. O da oynayarak oluyor zaten.

E-spor maçları izlemek ufkunu genişletir. Envanter için de bir en az 15K-20K gerekir. Tabii bunlar biraz daha giriş, güzelden kastın doppler falansa fiyat uçar gider. Ak,m4,usp,glock falan filan sonu yok ya bunun...

Birazcık antrenman yap gelişirsiniz.

Güzelden kastınıza bağlı. Abartı bir piyasa var oyunda. Mekanikleriniz iyiyse sadece harita ve util öğrenmeniz lazım. O da oynayarak oluyor zaten.

E-spor maçları izlemek ufkunu genişletir. Envanter için de bir en az 15K-20K gerekir. Tabii bunlar biraz daha giriş, güzelden kastın doppler falansa fiyat uçar gider. Ak, m4, USP, glock falan filan sonu yok ya bunun...

Teşekkürler peki bu oyunda eşleştirme düzgün mü, sonuçta yeni yüklüyorum beni 10 yıldır oynayan adamlarla eşleştirmez değil mi?

Teşekkürler peki bu oyunda eşleştirme düzgün mü, sonuçta yeni yüklüyorum beni 10 yıldır oynayan adamlarla eşleştirmez değil mi?

Basit eğlence gibi modlarda karşınıza öyle adamlar gelebilir ancak rekabetçi ve yoldaş modunda sanmıyorum.

Benim tavsiyem seçkin ya da rekabetçi gireceksen girmeden önce 10 veya 15 dakika aimbot çalışman.

Ayrıca senin seviyene göre adam geliyor. Bu bir tık fazla veya bir tık düşük olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı