CS2'de nasıl Global Elite olunur?

cel1x

Centipat
Daha fazla  
Aslında hemen hemen bir şeyler biliyorum konu hakkında ama derin bilgi almak istiyorum. Yaşım 16 ve yaklaşık 7 yıldır CS oynuyorum. 3 yıl dayımın bilgisayarı ile gerisini kendi bilgisayarım ile (2024'te ara verdim 1 yıl). Rankları biliyordum ama dereceli girmiyordum. Son günlerde Xantares Reis'i izleyince global olmak kafama takıldı. Sizce günde kaç saat oynasam global olurum uzun süreçte? (aimime güveniyorum) takım arkadaşı ya da ekip bulurum orası kolay.

Aslında hemen hemen bir şeyler biliyorum konu hakkında ama derin bilgi almak istiyorum. Yaşım 16 ve yaklaşık 7 yıldır CS oynuyorum. 3 yıl dayımın bilgisayarı ile gerisini kendi bilgisayarım ile (2024'te ara verdim 1 yıl). Rankları biliyordum ama dereceli girmiyordum. Son günlerde xantares Reis'i izleyince global olmak kafama takıldı. Sizce günde kaç saat oynasam global olurum uzun süreçte? (aimime güveniyorum) takım arkadaşı ya da ekip bulurum orası kolay.

Olamazsın, DMG üstü full hile. FACEIT kas.

Yanlış anlamayın ama FACEIT'in tam ne olduğunu anlamadım kaç kere araştırdım adamakıllı cevap bulamadım level var ama mantığını çözemedim.

FACEIT nasıl girilir yazıp internetten videolara bakın hocam anti-cheati falan var kendisinin. Yükledikten sonra sıraya giriceksiniz her takımın bir kaptanı oluyor o kaptan harita banlayarak sona kalan haritayı oynuyorsunuz. Kazanma veya kaybetmenize göre puanınız değişiyor. FACEIT levellerinin yaklaşık denk geldiği rankları internette bulabilirsiniz yazınca direkt çıkıyor.

FACEIT nasıl girilir yazıp internetten videolara bakın hocam anti-cheati falan var kendisinin. Yükledikten sonra sıraya giriceksiniz her takımın bir kaptanı oluyor o kaptan harita banlayarak sona kalan haritayı oynuyorsunuz. Kazanma veya kaybetmenize göre puanınız değişiyor. FACEIT levellerinin yaklaşık denk geldiği rankları internette bulabilirsiniz yazınca direkt çıkıyor.

Tamamdır sağol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı