CS2'de nasıl rank kasılır?

Darsiere

Hectopat
Sistem sanırım Valorant gibi değil. Nasıl işliyor bu rank kasma sistemi CS2'de?

Sistem sanırım Valorant gibi değil. Nasıl işliyor bu rank kasma sistemi CS2'de?
Çokta bir fark yok maç kazandıkça rank atlıyorsun ama kaç maç kazanman gerektiğini göremiyorsun diye biliyorum.

Sistem sanırım Valorant gibi değil. Nasıl işliyor bu rank kasma sistemi CS2'de
Maç sonu puanına göre tp alıyorsun. Buda öldürme sayısı/ölüm sayısı

Çokta bir fark yok maç kazandıkça rank atlıyorsun ama kaç maç kazanman gerektiğini göremiyorsun diye biliyorum.
Maç kaybetsen bile tp alıyorsun. Oyuncunun performansına göre tp verir oyun.

Seçkin almanız lazım galiba.
Seçkin alırsanız seçkin alan oyuncularla oynuyorsunuz seçkin almadan da rekabetçi oynayabiliyorsunuz diye biliyorum ama hile gelme durumu daha fazla oluyordu.

Seçkin alırsanız seçkin alan oyuncularla oynuyorsunuz seçkin almadan da rekabetçi oynayabiliyorsunuz diye biliyorum ama hile gelme durumu daha fazla oluyordu.

Rekabetçi girebiliyor ama rank yok

Kazandığın ve kaybettiğin maçlar, rakibin zorluğu ve derecesi, senin öldürme ve asist istatistiğin seçkin ve rekabetçi modlarda rütbe atlamanı veya düşmeni direkt etkileyen faktörler.

Seçkinin özellikleri; tecrübe kazanımı,haftalık droplar, seçkin modu'dur

Maç sonu puanına göre tp alıyorsun. Buda öldürme sayısı/ölüm sayısı

Maç kaybetsen bile tp alıyorsun. Oyuncunun performansına göre tp verir oyun.
Rekabetçi ve premier modunda kazandığın rounda göre tp alırsın ayrıca rankın tp ile alakası yok tp kazandıkça level atlayabilirsin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…