CS2'de nasıl spray atılır?

• Konuyu başlatan Okan_7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 6.474

Okan_7

Yoctopat
Şu spray atma olayını tam bilmiyorum. Aşağıda koyduğum silahlarla farede resimdeki çizgiyi yapsam sıkarken, adamı vuracağım varsa da vuramayacağımı hissediyorum. Mesela bu silahlarla uzaktan tek tek vururken bu resimdeki hareketi fareyle nasıl yapabilirim ki?
Oyunda ortalama bir oyuncuyum öyle çok iyi değilim yani onu da söyleyeyim.
cs2.png

Son düzenleme:
Şu spray atma olayını tam bilmiyorum. Aşağıda koyduğum silahlarla farede resimdeki çizgiyi yapsam sıkarken, adamı vuracağım varsa da vuramayacağımı hissediyorum. Mesela bu silahlarla uzaktan tek tek vururken bu resimdeki hareketi fareyle nasıl yapabilirim ki?
Oyunda ortalama bir oyuncuyum öyle çok iyi değilim yani onu da söyleyeyim.

Eki Görüntüle 1969160
O hareketler tek tek sıkmak için değil. Sen basılı tutarak ateş ettikçe o çizgiyi ne kadar yakın takip edersen mermilerin o kadar toplu gider.

Ayarlar > Yeni kısmından ''Geri Tepme Takibi'' ayarını aç. Crosshair recoil pattern'e göre hareket edecek. Tek yapman gereken şey crosshair'ı rakibin üzerinde tutmaya çalışmak, zaten otomatik spray atmış oluyorsun. Alışana kadar o ayar açık şekilde oynarsın.

Ayarlar > Yeni kısmından ''Geri Tepme Takibi'' özelliğini aç. Crosshair recoil pattern'e göre hareket edecek. Tek yapman gereken şey crosshair'ı rakibin üzerinde tutmaya çalışmak, zaten otomatik spray atmış oluyorsun. Alışana kadar onunla oynarsın.
Aim'i geliştirmek için ne önerirsiniz?

Yeni sistemden dolayı sprey mekaniği oyunda çok kötü. Mermi ateş ettiğin yere anında gidiyor sence ping varsa bunu gecikmeli görüyorsun. Bu da animasyonda hatalara sebep oluyor.

Sprey çok kötü olmuş oyunda zamanla alışman gerekecek bol bol antrenman yapman gerekiyor.

Geçen gün rekabet maçında düşman ile birbirimizi aynı anda öldürmüştüm.

Yeni sistemden dolayı sprey mekaniği oyunda çok kötü. Mermi ateş ettiğin yere anında gidiyor sence ping varsa bunu gecikmeli görüyorsun. Bu da animasyonda hatalara sebep oluyor.

Sprey çok kötü olmuş oyunda zamanla alışman gerekecek bol bol antrenman yapman gerekiyor.

Geçen gün rekabet maçında düşman ile birbirimizi aynı anda öldürmüştüm.
Ben şuanda oynamıyorum bence berbat şuan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı