F foxy3206 Femtopat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar CS2'de nişangah gözükmüyor. Sıfırladım ayarları, ChatGPT'ye sordum yok, sil yükle yaptım yok olmuyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (56).png 3 MB · Görüntüleme: 50 Ekran Görüntüsü (57).png 1,9 MB · Görüntüleme: 44 Ekran Görüntüsü (58).png 1,8 MB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar CS2'de nişangah gözükmüyor. Sıfırladım ayarları, ChatGPT'ye sordum yok, sil yükle yaptım yok olmuyor.
Çözüm TheMaZi 26 Nisan 2025 foxy3206 dedi: Arkadaşlar CS2'de nişangah gözükmüyor. Sıfırladım ayarları, ChatGPT'ye sordum yok, sil yükle yaptım yok olmuyor. Genişletmek için tıkla... Konsolu açıp "crosshair true" yazar mısınız?
foxy3206 dedi: Arkadaşlar CS2'de nişangah gözükmüyor. Sıfırladım ayarları, ChatGPT'ye sordum yok, sil yükle yaptım yok olmuyor. Genişletmek için tıkla... Konsolu açıp "crosshair true" yazar mısınız?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.491 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #2 foxy3206 dedi: Arkadaşlar CS2'de nişangah gözükmüyor. Sıfırladım ayarları, ChatGPT'ye sordum yok, sil yükle yaptım yok olmuyor. Genişletmek için tıkla... Konsolu açıp "crosshair true" yazar mısınız? Artı 1 Eksi Çözüm
foxy3206 dedi: Arkadaşlar CS2'de nişangah gözükmüyor. Sıfırladım ayarları, ChatGPT'ye sordum yok, sil yükle yaptım yok olmuyor. Genişletmek için tıkla... Konsolu açıp "crosshair true" yazar mısınız?
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.917 Makaleler 2 Çözümler 9 26 Nisan 2025 #3 foxy3206 dedi: Arkadaşlar CS2'de nişangah gözükmüyor. Sıfırladım ayarları, ChatGPT'ye sordum yok, sil yükle yaptım yok olmuyor. Genişletmek için tıkla... bende de olmuştu biraz crosshair ayarlarıyla oynamıştım düzelmişti bide crosshair true mi ne öyle bi kod vardı. Artı 0 Eksi
foxy3206 dedi: Arkadaşlar CS2'de nişangah gözükmüyor. Sıfırladım ayarları, ChatGPT'ye sordum yok, sil yükle yaptım yok olmuyor. Genişletmek için tıkla... bende de olmuştu biraz crosshair ayarlarıyla oynamıştım düzelmişti bide crosshair true mi ne öyle bi kod vardı.
KS KS F foxy3206 Femtopat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #4 TheMaZi dedi: Konsolu açıp "crosshair true" yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... yazdım Artı 0 Eksi
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.917 Makaleler 2 Çözümler 9 26 Nisan 2025 #5 foxy3206 dedi: Yazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam şey yapın önce "cl_crosshair_alpha 255" yazmayı deneyin. Olmaz ise "cl_crosshair 1" yazın. Artı 0 Eksi
foxy3206 dedi: Yazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam şey yapın önce "cl_crosshair_alpha 255" yazmayı deneyin. Olmaz ise "cl_crosshair 1" yazın.
KS KS F foxy3206 Femtopat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #6 TheMaZi dedi: Konsolu açıp "crosshair true" yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... oldu Allah sizden razı olsun Artı 0 Eksi
TheMaZi dedi: Konsolu açıp "crosshair true" yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... oldu Allah sizden razı olsun
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.917 Makaleler 2 Çözümler 9 26 Nisan 2025 #7 foxy3206 dedi: Oldu Allah sizden razı olsun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın mesajının yanındaki tik işaretine basın çözüm olarak işaretlensin hocam diğerleride yararlanır Artı 0 Eksi
foxy3206 dedi: Oldu Allah sizden razı olsun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın mesajının yanındaki tik işaretine basın çözüm olarak işaretlensin hocam diğerleride yararlanır
KS KS F foxy3206 Femtopat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #8 Xitana dedi: k işar Genişletmek için tıkla... Xitana dedi: Arkadaşın mesajının yanındaki tik işaretine basın çözüm olarak işaretlensin hocam diğerleride yararlanır Genişletmek için tıkla... tamamdır sendende razı olsun ilgilendim sağol Artı 0 Eksi
Xitana dedi: k işar Genişletmek için tıkla... Xitana dedi: Arkadaşın mesajının yanındaki tik işaretine basın çözüm olarak işaretlensin hocam diğerleride yararlanır Genişletmek için tıkla... tamamdır sendende razı olsun ilgilendim sağol