ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 25 Temmuz 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CTRL-Z yapıyorum NVIDIA oyun filtresi açılmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CTRL-Z yapıyorum NVIDIA oyun filtresi açılmıyor.
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 385 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 ALT-Z Dener misiniz.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 25 Temmuz 2024 #3 BlackJackS dedi: ALT-Z Dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla CTRL Z yazmışım fakat alt Z de denedim olmuyor.
BlackJackS dedi: ALT-Z Dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla CTRL Z yazmışım fakat alt Z de denedim olmuyor.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.503 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 Geforce Experience uygulamasını açıp ayarlara girin. Görseldeki tiki açın.