TezcanAbey Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Arkadaşlar bildiğiniz gibi CS2'de NVIDIA ekran kartları için NVIDIA Reflex düşük gecikme kısmı var açılmalı mı? Oyun oynarken açık mı olmalı kapalı mı olmalı hangisini yapmam lazım?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi CS2'de NVIDIA ekran kartları için NVIDIA Reflex düşük gecikme kısmı var açılmalı mı? Oyun oynarken açık mı olmalı kapalı mı olmalı hangisini yapmam lazım?
Lejvarg Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 245 29 Mart 2025 #2 Yanlış bilgi olmasın ama, sadece açık olması daha iyi diye biliyorum, açık + boost değil de sadece açık. Sanırım Unlost'un videosunda görmüştüm.
Yanlış bilgi olmasın ama, sadece açık olması daha iyi diye biliyorum, açık + boost değil de sadece açık. Sanırım Unlost'un videosunda görmüştüm.
Beyfendi Kedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 Ekran kartınız işlemcinizden iyiyse "reflex on+Boost" Ekran kartınız işlemcinizle eşit güçteyse sadece "reflex on" yapın.
Ekran kartınız işlemcinizden iyiyse "reflex on+Boost" Ekran kartınız işlemcinizle eşit güçteyse sadece "reflex on" yapın.