Açık kullanmanız daha iyi.Biraz araştırdım ama bir kısmı kapalı kullanıyor bir kısmı açık. Tam olarak neyle ilgili ve neden açık/kapalı olmalı? Bilgi sahibi olanlar açıklayabilir mi?
Ne açıdan daha iyi tam olarakAçık kullanmanız daha iyi.
NVIDIA Reflex açık kullanmanız oyun gecikmesini azaltmayı amaçlıyor. FPS testlerinde açık ile kapalı arasında devasa bir fark yok. FPS açısından soruyorsanız arkadaşın dediği gibi performans artışı olabilir bilgisayardan bilgisayara değişir. Nedense görsel yükleyemiyorum o yüzden link şeklinde bırakıyorum buradan bakabilirsiniz. Testte belirtilen düşük gecikme modu ise NVIDIA ayarlarından yapılan bir ayar onu da not düşeyim.Ne açıdan daha iyi tam olarak
Sadece oyun içinden açmak yeterli mi yoksa nvidia denetim masasından da açmalı mıyım?NVIDIA Reflex açık kullanmanız oyun gecikmesini azaltmayı amaçlıyor. FPS testlerinde açık ile kapalı arasında devasa bir fark yok. FPS açısından soruyorsanız arkadaşın dediği gibi performans artışı olabilir bilgisayardan bilgisayara değişir. Nedense görsel yükleyemiyorum o yüzden link şeklinde bırakıyorum buradan bakabilirsiniz. Testte belirtilen düşük gecikme modu ise NVIDIA ayarlarından yapılan bir ayar onu da not düşeyim.
Açarak bir deneyin hocam, en sağlıklısı bu olacaktır.Sadece oyun içinden açmak yeterli mi yoksa nvidia denetim masasından da açmalı mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.