Ozone141 Centipat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:10 #1 Çoğu profesyonel oyuncu ınput lag yapıyor diye kapalı kullanıyormuş ama tam bir kanıt bulamadım. Sizce yapiyor mu yoksa açık kalmasında sıkıntı yok mu?
Çoğu profesyonel oyuncu ınput lag yapıyor diye kapalı kullanıyormuş ama tam bir kanıt bulamadım. Sizce yapiyor mu yoksa açık kalmasında sıkıntı yok mu?
SelTheDev Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 163 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi / Stajyer Bugün 14:14 #2 karttan karta değişiyor diye biliyorum ama lag yapmaz genelde. boostu seçerseniz fazla ısınabilir. birazda fps düşürebilir.
karttan karta değişiyor diye biliyorum ama lag yapmaz genelde. boostu seçerseniz fazla ısınabilir. birazda fps düşürebilir.
Ozone141 Centipat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:16 #3 SelTheDev dedi: karttan karta değişiyor diye biliyorum ama lag yapmaz genelde. boostu seçerseniz fazla ısınabilir. birazda fps düşürebilir. Genişletmek için tıkla... 4060 ekran kartı ve 5600 işlemcim var yaparmı emin değilim
SelTheDev dedi: karttan karta değişiyor diye biliyorum ama lag yapmaz genelde. boostu seçerseniz fazla ısınabilir. birazda fps düşürebilir. Genişletmek için tıkla... 4060 ekran kartı ve 5600 işlemcim var yaparmı emin değilim
SelTheDev Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 163 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi / Stajyer Bugün 14:20 #4 Açabilirsiniz hocam sorun olmaz, lag hissederseniz yada fpsi çok düşürürse kapatırsınız. boostu açmanızı tavisye etmem ama
Açabilirsiniz hocam sorun olmaz, lag hissederseniz yada fpsi çok düşürürse kapatırsınız. boostu açmanızı tavisye etmem ama
malpts Centipat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 973 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:22 #5 Enabled'da kalsın + Boost FPS yiyor + az bir şey daha latency ekliyor.
Ozone141 Centipat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:23 #6 SelTheDev dedi: Açabilirsiniz hocam sorun olmaz, lag hissederseniz ya da FPS'i çok düşürürse kapatırsınız. Boost'u açmanızı tavisye etmem. SelTheDev dedi: Açabilirsiniz hocam sorun olmaz, lag hissederseniz ya da FPS'i çok düşürürse kapatırsınız. Boost'u açmanızı tavisye etmem ama. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam deneyeceğim.
SelTheDev dedi: Açabilirsiniz hocam sorun olmaz, lag hissederseniz ya da FPS'i çok düşürürse kapatırsınız. Boost'u açmanızı tavisye etmem. SelTheDev dedi: Açabilirsiniz hocam sorun olmaz, lag hissederseniz ya da FPS'i çok düşürürse kapatırsınız. Boost'u açmanızı tavisye etmem ama. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam deneyeceğim.