Çözüldü CS2'de oynarken ekrana garip bir ekran geldi

• Konuyu başlatan mreyn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 410
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mreyn

Hectopat
Daha fazla  
CS2'de oynarken birden karşıma GPU CPU fan hızı cart curt mavimsi degisik bir ekran geldi. Sonradan da bulamadim ne olduguyla alakali bir şey konu oluşturayım dedim belki bir bilen vardır. Goruntusunu alamadim klavyede bir şeylere de basmis olabilirim.

Çözüm
CS2'de oynarken birden karşıma GPU CPU fan hızı cart curt mavimsi degisik bir ekran geldi. Sonradan da bulamadim ne olduguyla alakali bir şey konu oluşturayım dedim belki bir bilen vardır. Goruntusunu alamadim klavyede bir şeylere de basmis olabilirim.

Arkadaşlar sorun çözüldü. Shift F2 yapınca HP Omen Controller çıkmış. Ondan dolayi böyle olmuş. Konuyu kapatıyorum. İlginiz için sağ olun.
Muhtemelen tuşlara bastınız ve bir komut ile uygulamayı açmaya çalıştı. Benimkisi F9'a basınca açılıyor, böyle şeyler olabiliyor. Sizin durum tam olarak ne bilmiyorum, ama sıkıntılı bir durum değildir. Eğer tekrar olursa, ekran görüntüsü alıp tekrar yazın.

Arkadaşlar sorun çözüldü. Shift F2 yapınca HP Omen Controller çıkmış. Ondan dolayi böyle olmuş. Konuyu kapatıyorum. İlginiz için sağ olun.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı