malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 528 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 İsmini vermem yasak mi bilmiyorum ama bir topluluk sunucusunda oynuyorum. Düello sunucusu. 1-2 el gectikten sonra oyun aşağıdaki videodaki gibi donuyor. Tekrardan giriş yapıyorum servera gene bir iki el sonra aynısı yaşanıyor. Sebebi ne olabilir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İsmini vermem yasak mi bilmiyorum ama bir topluluk sunucusunda oynuyorum. Düello sunucusu. 1-2 el gectikten sonra oyun aşağıdaki videodaki gibi donuyor. Tekrardan giriş yapıyorum servera gene bir iki el sonra aynısı yaşanıyor. Sebebi ne olabilir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
betaman Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #2 Farklı bir sunucuda deneyin sunucuda hata olabilir Speedtest yapabilirsiniz veya CMD üzerinden ping atarak stabil mi kontrol edebilrisiniz Artı 0 Eksi
Farklı bir sunucuda deneyin sunucuda hata olabilir Speedtest yapabilirsiniz veya CMD üzerinden ping atarak stabil mi kontrol edebilrisiniz
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.642 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #3 Keşke konsola gelen yazıyı atsaydın net jitter ile mi alakalı olduğunu yoksa sunucu tarafından kaynaklandığını öğrenirdik. Artı 0 Eksi
Keşke konsola gelen yazıyı atsaydın net jitter ile mi alakalı olduğunu yoksa sunucu tarafından kaynaklandığını öğrenirdik.
KS KS malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 528 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #4 Yuuki dedi: Keşke konsola gelen yazıyı atsaydın net jitter ile mi alakalı olduğunu yoksa sunucu tarafından kaynaklandığını öğrenirdik. Genişletmek için tıkla... Bu unknown command şeyleri çıkıyor. dosya bütünlüğü dogrutlattim eksik birşey çıkmadı. betaman dedi: Farklı bir sunucuda deneyin sunucuda hata olabilir Speedtest yapabilirsiniz veya CMD üzerinden ping atarak stabil mi kontrol edebilrisiniz. Genişletmek için tıkla... Farkli sunuculardada yaşıyorum ayni sorunu. Son düzenleme: 28 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Yuuki dedi: Keşke konsola gelen yazıyı atsaydın net jitter ile mi alakalı olduğunu yoksa sunucu tarafından kaynaklandığını öğrenirdik. Genişletmek için tıkla... Bu unknown command şeyleri çıkıyor. dosya bütünlüğü dogrutlattim eksik birşey çıkmadı. betaman dedi: Farklı bir sunucuda deneyin sunucuda hata olabilir Speedtest yapabilirsiniz veya CMD üzerinden ping atarak stabil mi kontrol edebilrisiniz. Genişletmek için tıkla... Farkli sunuculardada yaşıyorum ayni sorunu.