CS2'de oyuna girince 2000 ping oluyor

alpiyavass

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm,
100 Mbps internetim var. Sistemim de gayet yeterli. Diğer oyunlarda ya da sitelerde hiçbir problemim mevcut değil. Ölüm maçı, face it, vs her modda bunu yapıyor. Ağ ayarlarından 2 tik yapmayı denedim sınırlandırılmamış vs. hepsini denedim düzelmedi. Ek olarak virüs taraması yaptım, modem sıfırladım, oyunu silip yükledim ve dosyaları doğruladım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler, yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• nc.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 33
Hocam arayın Türkneti söyleyin reset attırın uzaktan bunu yapmadan önce tüm kabloları çıkarın 2 dakika bekletin sonra kabloları takın olmadı Türkneti arayın
Diğer oyunlarda neden olmuyor yada internette dolaşırken ayrıca ben kendim reset attim onlarin attıkları başka mı oluyor

Wi-Fi ile mi yoksa kablo ile bağlısınız?

Diğer oyunlarda neden olmuyor yada internette dolaşırken ayrıca ben kendim reset attim onlarin attıkları başka mı oluyor
Wifi ile bağlantınız var sanırım o da böyle sorunlar yapabilir, onların attıkları reset de sanırım sizin attığınız resetten farklı

Dosya Ekleri

• bx.png
    295,1 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…