CS2'de oyuna girince TurkNet internet çöküyor

ömer küçük

Kilopat
Daha fazla  
Cs2 de oyuna girince internet kullanılmaz hale giriyor oyundan çıkınca düzeliyor. Ev arkadaşımın bilgisayarı ile deneyincede aynı problem. Vpn kullanıncada aynı problem, rusta girincede aynı problem. internet bağlanalı 2 ay oldu ve hala düzeltemediler, bir çok kez destek kayıt oluşturdum kimse durumu çözemedi. Telefonumun internetini paylaşınca oyunda sıkıntı yok, ev internetiyle alakalı bir problem var. CS2 de almanya'ya bağlanınca sorun olmuyordu artık oluyor, o yüzden bende vpn indirmeye karar verdim (ücretli vpn) almanyaya bağlandım sorun yaşamadım bir süre sonra vpnde bağlana tuşuna basınca internet çökmeye başladı. speet testlerde normalde 80 90 arası alıyorum oyuna girince 0,15 (sıfır virgül onbeş) mbps alıyorum. nedir bunun sebebi hiç bir yerd bulamadım. Türknet kullanıyorum.

Son düzenleme:
CS2 de oyuna girince internet kullanılmaz hale giriyor oyundan çıkınca düzeliyor. Ev arkadaşımın bilgisayarı ile deneyincede aynı problem. VPN kullanınca da aynı problem, Rus'ta girincede aynı problem. İnternet bağlanalı 2 ay oldu ve hala düzeltemediler, birçok kez destek kayıt oluşturdum kimse durumu çözemedi. Telefonumun internetini paylaşınca oyunda sıkıntı yok, ev internetiyle alakalı bir problem var. CS2 de Almanya'ya bağlanınca sorun olmuyordu artık oluyor, o yüzden bende VPN indirmeye karar verdim (ücretli VPN) Almanya'ya bağlandım sorun yaşamadım bir süre sonra VPN'de bağlana tuşuna basınca internet çökmeye başladı. Speet testlerde normalde 80 90 arası alıyorum oyuna girince 0,15 (sıfır virgül onbeş) Mbps alıyorum. Nedir bunun sebebi hiçbir yerd bulamadım. TurkNet kullanıyorum.

Bende TurkNet VDSL kullanıyorum. CS2 açıkken WhatsApp'dan görüntülü konuşma yapılıyor, Instagram'da geziliyor ama bir sorun olmuyor. Öyle ki ping de bile artış olmuyor.

Sizin modemde QoS etkin mi? Etkin değilse eğer modem modelinizi Google'dan aratarak QoS ayarlarını yapmalısınız.

Bende TurkNet VDSL kullanıyorum. CS2 açıkken WhatsApp'dan görüntülü konuşma yapılıyor, Instagram'da geziliyor ama bir sorun olmuyor. Öyle ki ping de bile artış olmuyor.

Sizin modemde QoS etkin mi? Etkin değilse eğer modem modelinizi Google'dan aratarak QoS ayarlarını yapmalısınız.
sorun ÇÖZÜLDÜ çok teşekkür ederim 2 aylık sorunun bu tek 2 satır ile çözdünüz .d müşteri hizmetleri çok bilgili değil büyük. Qos kapalı durumdaydı etkin yaptım sorun düzeldi

cs 2 de artık oyun oynuyabiliyor fakat denemek için vpn açtığımda ise yine aynı problem oluyor

düzelmemiş sorun hala devam ediyor aynı şekilde bişey değişmemis Qos açık duruma aldım ilk başta bi kaç oyun oynadım düzeldi şimdi yine aynı sorun Qos açık durumda olmasına ramen

Son düzenleme:
Sorun çözüldü çok teşekkür ederim 2 aylık sorunun bu tek 2 satır ile çözdünüz. D müşteri hizmetleri çok bilgili değil büyük. QoS kapalı durumdaydı etkin yaptım sorun düzeldi.

CS 2 de artık oyun oynayabiliyor fakat denemek için VPN açtığımda ise yine aynı problem oluyor.

Düzelmemiş sorun hala devam ediyor aynı şekilde bir şey değişmemis QoS açık duruma aldım ilk başta birkaç oyun oynadım düzeldi şimdi yine aynı sorun QoS açık durumda olmasına rağmen.

Kullandığınız VPN hangisi? VPN'de hız testi yapıp paylaşır mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı