CS2'de pahalı aynı ajanlara sahip kişiler ajanları nereden buluyorlar?

5Chris5

Yoctopat
Bir ajan baktım fiyatı pahalı. Bu ajandan tek bir kişide 4-5 tane vardı. Bu adam bu pahalı aynı ajana nasıl bu kadar çok sahip olmuş olabilir acaba? Bir de CS2'de yeni ajanların gelme olasılığı var mı sizce? Yani ajan almak isteyenlerin beklemesine gerek var mı sizce?

Bir sonraki operasyonla birlikte yeni ajanlar da oyuna gelecektir büyük ihtimalle.

Bütçe varsa alın geçin, neyi bekleyeceksiniz ki? Yeni ajanlar daha güzel olabilir vs. diye mi?
Evet böyle ne bileyim çok değişik ajanlar gelir mi acaba diye düşündüm.

Hazır konuyu görmüşken söyleyeyim. Yaklaşık 55 60 tane ajan stokladım şuan bile kardayım. en ucuzu bile 1 yıl sonra bıçak fiyatına gelecek. Yatırım tavsiyesi değildir ama stoklayın bence. D

Hazır konuyu görmüşken söyleyeyim. Yaklaşık 55 60 tane ajan stokladım şuan bile kardayım. en ucuzu bile 1 yıl sonra bıçak fiyatına gelecek. Yatırım tavsiyesi değildir ama stoklayın bence. D
Kaç para ajanlarının fiyatı?

Benim bahsettiğim ajan ortalama 1.000 TL.

CS2 için tasarlanacak ajanlar daha güzel olabilir, çünkü Valve CS2'ye geçişle birlikte çıtayı genel olarak yükseltti.
Aslında şu an alsam bile fiyatlar artıp duruyor. Böyle çok değişik bir şey gelirse eldekini satarım sonra yenisini alırım aslında doğru değil mi?

Kaç para ajanlarının fiyatı?

Benim bahsettiğim ajan ortalama 1.000 TL.

Geçen ay 35 liraya aldığım ajanlar şu an 80 lira civarı CT medic ajanı aldım bayağı 105 liradan 175 180'e geldi şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…