ZendaLordFurkan Femtopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar CS2'de beta var mı? Şey gibi, Valorant PBE gibi bedava skin denemek şansı var mı? Bazı skinler için kararsız kalıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2025
Arkadaşlar CS2'de beta var mı? Şey gibi, Valorant PBE gibi bedava skin denemek şansı var mı? Bazı skinler için kararsız kalıyorum.
Wixre Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 715 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: GIGABYTE B450M S2H İşlemci: AMD RYZEN 5 3600 Ssd: XPG 512GB SX8100 PCIe Gen3x4 M.2 SSD Ram: XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3200MHz Ekran Kartı: EVGA GeForce GTX 1650 SUPER SC ULTRA Klavye: SteelSeries Apex 100 Mouse: Razer Deathadder v2 x Hyperspeed Kulaklık: Razer BlackShark V2 X Kablolu Kulaklık Telefon İphone 13 128Gb Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #2 ZendaLordFurkan dedi: Arkadaşlar CS2'de beta var mı? Şey gibi, Valorant PBE gibi bedava skin denemek şansı var mı? Bazı skinler için kararsız kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Skin deneme sunucularına girebilirsin veya kullanılmayan sunucuların! Ws komudunu kullanarak yapabilirsin.
ZendaLordFurkan dedi: Arkadaşlar CS2'de beta var mı? Şey gibi, Valorant PBE gibi bedava skin denemek şansı var mı? Bazı skinler için kararsız kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Skin deneme sunucularına girebilirsin veya kullanılmayan sunucuların! Ws komudunu kullanarak yapabilirsin.
arda32414 Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #3 ZendaLordFurkan dedi: Arkadaşlar CS2'de beta var mı? Şey gibi, Valorant PBE gibi bedava skin denemek şansı var mı? Bazı skinler için kararsız kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Xplaygg gibi sitelerle kullanabilirsin Valorant mu bu nasıl PBE olsun. D
ZendaLordFurkan dedi: Arkadaşlar CS2'de beta var mı? Şey gibi, Valorant PBE gibi bedava skin denemek şansı var mı? Bazı skinler için kararsız kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Xplaygg gibi sitelerle kullanabilirsin Valorant mu bu nasıl PBE olsun. D
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.885 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #4 ZendaLordFurkan dedi: Arkadaşlar CS2'de beta var mı? Şey gibi, Valorant PBE gibi bedava skin denemek şansı var mı? Bazı skinler için kararsız kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucularında deneyebilirsiniz. PBE yok.
ZendaLordFurkan dedi: Arkadaşlar CS2'de beta var mı? Şey gibi, Valorant PBE gibi bedava skin denemek şansı var mı? Bazı skinler için kararsız kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucularında deneyebilirsiniz. PBE yok.