Çok spesifik bir sorunum var. CS2'de pingim yüksek, çok yüksek 400-500-600 pinge çıkıyor internetimde bir sorun yok bu arada kefilim, işin içinde başka bir sıkıntı var. Daha önce başına gelen falan varsa önerileri bekliyorum.
Çok spesifik bir sorunum var. CS2'de pingim yüksek, çok yüksek 400-500-600 pinge çıkıyor internetimde bir sorun yok bu arada kefilim, işin içinde başka bir sıkıntı var. Daha önce başına gelen falan varsa önerileri bekliyorum.
Her maç için durum aynıysa sunucularda da sıkıntı olabilir işin içinde choke ve loss artışı varsa her şey olabilir hocam. Kablolu bağlantı da net jitter ve ping etkilenmemeli. Oyunun rate ve internete yönelik konsol komutlarıyla uğraşmadıysanız yani default halde oynayıp sorun yaşıyorsanız bence sizlik değil tamamen cs ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü yaşadığınız sorun genelde Wi-Fi üzeri bağlantılar da meydana geliyor devasa pingler aşırı takılmalar. Çözüm için modemi yeniden başlatılabilir bağlanan ağ sayısını kısıtlayıp tek bağlantı da bir maç kontrol edilebilir.