CS2'de ping 600'e çıkıyor

yasin pala

Hectopat
Daha fazla  
Çok spesifik bir sorunum var. CS2'de pingim yüksek, çok yüksek 400-500-600 pinge çıkıyor internetimde bir sorun yok bu arada kefilim, işin içinde başka bir sıkıntı var. Daha önce başına gelen falan varsa önerileri bekliyorum.

Hocam ethernetlemi bağlanıyorsunuz?

Wi-Fi ile bağlanınca böyle sorun çıkması normal, kabloluya geçin.
Eğer kablolu kullanıyorsanız da müşteri hizmetlerini aramayı deneyin.

Wi-Fi ile bağlanınca böyle sorun çıkması normal, kabloluya geçin.
Eğer kablolu kullanıyorsanız da müşteri hizmetlerini aramayı deneyin.
Kablolu bağlanıyorum zaten. Valorant'da yok bu sorun ama CS2'de ışınlanarak tüm haritayı geziyorum resmen.

Her maç için durum aynıysa sunucularda da sıkıntı olabilir işin içinde choke ve loss artışı varsa her şey olabilir hocam. Kablolu bağlantı da net jitter ve ping etkilenmemeli. Oyunun rate ve internete yönelik konsol komutlarıyla uğraşmadıysanız yani default halde oynayıp sorun yaşıyorsanız bence sizlik değil tamamen cs ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü yaşadığınız sorun genelde Wi-Fi üzeri bağlantılar da meydana geliyor devasa pingler aşırı takılmalar. Çözüm için modemi yeniden başlatılabilir bağlanan ağ sayısını kısıtlayıp tek bağlantı da bir maç kontrol edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…