CS2'de Premier rank kasmak mı rekabetçi rank kasmak mı?

fl0ris

Femtopat
Daha fazla  
Biraz garip bir soru olduğunu biliyorum. CS2 de iki tane takımlı rank kasabileceğiniz mod var Premier ve rekabetçi ben ise hangisinde rank kasmalıyım bilmiyorum. Premier oyuncular arasında daha popüler fakat rank sistemi bana çok saçma geliyor rekabetçide ise her harita için farklı rankların olması rank kasmayı zorlaştırıyor (örnegin Dust 2 Nova olup Mirage de Silver olabiliyorsunuz.)Açıkçası ben rekabetçi rank sistemini daha çok seviyorum ama her haritada farklı rank olmak beni soğutuyor. Çoğu kişinin Premier oynamasından bu konuyu açtım. Sizce hangisi daha mantıklı.🤔

Haftalık kasanızı aldıktan sonra FACEIT oynamanız bence daha mantıklı olacaktır. Ama ben olsam rekabetçide rank kasardım, nedense premierde çok fazla hile varmış gibi geliyor.

Biraz garip bir soru olduğunu biliyorum. CS2 de iki tane takımlı rank kasabileceğiniz mod var Premier ve rekabetçi ben ise hangisinde rank kasmalıyım bilmiyorum. Premier oyuncular arasında daha popüler fakat rank sistemi bana çok saçma geliyor rekabetçide ise her harita için farklı rankların olması rank kasmayı zorlaştırıyor (örnegin Dust 2 Nova olup Mirage de Silver olabiliyorsunuz.)Açıkçası ben rekabetçi rank sistemini daha çok seviyorum ama her haritada farklı rank olmak beni soğutuyor. Çoğu kişinin Premier oynamasından bu konuyu açtım. Sizce hangisi daha mantıklı.🤔
Rekabetçi valoranttaki derecesiz oyun modu gibi düşünün premier ise gerçek rekabetçi modu rekabetçide valorant derecesiz modu gibi tek farkı her haritada farklı rankta olabiliyorsunuz Primerde ise eski csgo rank sistemi gibi ilerliyorsunuz

CS2 yeni çıktığında Rekabetçi'de seviyenize göre oyuncu bulmak zordu. Gümüş seviyesinin oyununda rankler çok karışıktı mesela. Yavaş yavaş oturuyordur sanırım. CS GO'daki gibi rekabetçi oyunlarına devam etmemiz artık çok yakındır diye tahmin ediyorum.
Premier'de ise rankler tamamen oturmuş gibi artık. Dediğin gibi, oyuncu daha fazla olduğu için. Ama artık oyun bu şekline evrildi; Premier modunda tüm şartlar altında puanlama yapılıyor. Her haritada oyunu iyi algılamak gerekiyor.
3-4 ayda 7000 puandan 18000'lere çıktım, oradan bir tepki yeyip 15000'e düştüm dün. Sanırım 18-15 bin ortası benim Premier seviyem oluyor...

Bugün 5 maç üst üste Premier'de hile denk geldi. MMR düşük diyebilirsiniz ama ilk oyunlarım olduğu için MMR ile alakalı olacağını sanmıyorum. Bir aralar bende hile diye çok raporlanmıştım ondan kaynaklıda olabilir bilmiyorum fakat Premier'e ısınamadım.

Bugün 5 maç üst üste Premier'de hile denk geldi. Mmr düşük diyebilirsiniz ama ilk oyunlarım olduğu için mmr ile alakalı olacağını sanmıyorum. Bir aralar bende hile diye çok raporlanmıştım ondan kaynaklıda olabilir bilmiyorum fakat Premier'e ısınamadım.

Bende aynı şekilde ısınamadım ve her maç takımıma troll geldiği için 2 k rank dustum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı