Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:54 #1 Selamlar, seçkin daha satın almadım. Rekabetçi giriyorum fakat rankım gözükmüyor. Rankımı nasıl açarım? Ne yapmam gerek?
Selamlar, seçkin daha satın almadım. Rekabetçi giriyorum fakat rankım gözükmüyor. Rankımı nasıl açarım? Ne yapmam gerek?
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:05 #2 Zephyros dedi: Selamlar, seçkin daha satın almadım. Rekabetçi giriyorum fakat rankım gözükmüyor. Rankımı nasıl açarım? Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Seckin alarak acarsin.
Zephyros dedi: Selamlar, seçkin daha satın almadım. Rekabetçi giriyorum fakat rankım gözükmüyor. Rankımı nasıl açarım? Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Seckin alarak acarsin.
Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:05 #3 Zwonfelf dedi: Seckin alarak acarsin. Genişletmek için tıkla... Seçkin alacağım hocam, şuan hiç rankla ilgim yok değil mi? Aldıktan sonra anında açılıyor mu? Yoksa win almam falan mı gerek? Eski winler sayılıyor mu?
Zwonfelf dedi: Seckin alarak acarsin. Genişletmek için tıkla... Seçkin alacağım hocam, şuan hiç rankla ilgim yok değil mi? Aldıktan sonra anında açılıyor mu? Yoksa win almam falan mı gerek? Eski winler sayılıyor mu?
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:06 #4 Zephyros dedi: Seçkin alacağım hocam, şu an hiç rankla ilgim yok değil mi? Aldıktan sonra anında açılıyor mu? Yoksa Win almam falan mı gerek? Eski Win'ler sayılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sayilmiyor diye biliyorum 10Win istiyordu galiba.
Zephyros dedi: Seçkin alacağım hocam, şu an hiç rankla ilgim yok değil mi? Aldıktan sonra anında açılıyor mu? Yoksa Win almam falan mı gerek? Eski Win'ler sayılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sayilmiyor diye biliyorum 10Win istiyordu galiba.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.283 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:13 #5 Zephyros dedi: Seçkin alacağım hocam, şu an hiç rankla ilgim yok değil mi? Aldıktan sonra anında açılıyor mu? Yoksa Win almam falan mı gerek? Eski Win'ler sayılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Seçkin alana kadar girdiğin rekabetçi oyunlar 5V5 maç sadece hiçbir katkısı falan yok yani.
Zephyros dedi: Seçkin alacağım hocam, şu an hiç rankla ilgim yok değil mi? Aldıktan sonra anında açılıyor mu? Yoksa Win almam falan mı gerek? Eski Win'ler sayılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Seçkin alana kadar girdiğin rekabetçi oyunlar 5V5 maç sadece hiçbir katkısı falan yok yani.
Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:30 #6 Zwonfelf dedi: Sayilmiyor diye biliyorum 10Win istiyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım hocam. Peki her harita için mi 10 Win yoksa genel olarak mı? TheMaZi dedi: Seçkin alana kadar girdiğin rekabetçi oyunlar 5V5 maç sadece hiçbir katkısı falan yok yani. Genişletmek için tıkla... En yakın zamanda alacağım zaten o paranın katını veriyor oyun çarşamba günleri xd.
Zwonfelf dedi: Sayilmiyor diye biliyorum 10Win istiyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım hocam. Peki her harita için mi 10 Win yoksa genel olarak mı? TheMaZi dedi: Seçkin alana kadar girdiğin rekabetçi oyunlar 5V5 maç sadece hiçbir katkısı falan yok yani. Genişletmek için tıkla... En yakın zamanda alacağım zaten o paranın katını veriyor oyun çarşamba günleri xd.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.906 Çözümler 43 Bugün 19:32 #7 Zephyros dedi: Hmm anladım hocam. Peki her harita için mi 10 Win yoksa genel olarak mı? En yakın zamanda alacağım zaten o paranın katını veriyor oyun çarşamba günleri xd. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi modunda harita başına 2 kazanma istiyor, seçkin modunda toplam 10 maç kazanmalısınız.
Zephyros dedi: Hmm anladım hocam. Peki her harita için mi 10 Win yoksa genel olarak mı? En yakın zamanda alacağım zaten o paranın katını veriyor oyun çarşamba günleri xd. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi modunda harita başına 2 kazanma istiyor, seçkin modunda toplam 10 maç kazanmalısınız.
Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:35 #8 ORGANIZE dedi: Rekabetçi modunda harita başına 2 kazanma istiyor, seçkin modunda toplam 10 maç kazanmalısınız. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun Yani seçkin alırsam için seçkin modunda rank için toplam 10 win, rekabetçi rank için de harita başına 2 win gerekiyor.
ORGANIZE dedi: Rekabetçi modunda harita başına 2 kazanma istiyor, seçkin modunda toplam 10 maç kazanmalısınız. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun Yani seçkin alırsam için seçkin modunda rank için toplam 10 win, rekabetçi rank için de harita başına 2 win gerekiyor.
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:54 #9 Zephyros dedi: Anladım sağ olun. Yani seçkin alırsam için seçkin modunda rank için toplam 10Win, rekabetçi rank için de harita başına 2 Win gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Zephyros dedi: Anladım sağ olun. Yani seçkin alırsam için seçkin modunda rank için toplam 10Win, rekabetçi rank için de harita başına 2 Win gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.