CS2'de RTX 5070 Ti ile FPS değerleri beklenenin altında kaldı

4:3 ün bir anlamı var güzel kardeşim. Twitter kuşları gibi araştırmanı öneririm yazmışsın bir de
Bana 16:9 oynayan profesyonelleri bir say bakalım. Aydınlanayım...

Yani çözüm nedir?

Masaüstündeki gibi non ccd çekirdekleri inaktif edip 8/16 yapabiliyorsan bir öyle yap, ThrottleStop'ta bir teste sokabiliyorsan sok kaç GHz'ye tutunabiliyor işlemci bir görelim. Hızları değişecektir, 3 tane test gerekiyor, 8 thread-12 thread-16 thread , hepsinde farklı sonuçlar çıkacak. CoD2 Eski E-sporcusuydum aspect ratio konusunda 4:3'ün eline kimse su dökemez, iğne deliği mi arayacağız? 800x600 1 sens oynuyorduk biz, bu da "360 Derece Mesafesi: 51.9545 santimetre". 90 derece yatay fov.
Ayrıca ben bütün matematik hesabını yaptım yeterince, yatay FOV 86-90 gibi bir şey olmalı en iyi aim için, ben 4:3 90 fov kullanıyorum bütün oyunlarda, 16:9 berbat. 16:9'u gidip BF6'da kullan PUBG oynarken kullan vs. chill modda.

Anlıyorum

4:3 ün bir anlamı var güzel kardeşim. Twitter kuşları gibi araştırmanı öneririm yazmışsın bir de
Bana 16:9 oynayan profesyonelleri bir say bakalım. Aydınlanayım...

Yani çözüm nedir?

Dostum insan gibi tartışıyoruz beni birine benzetme. En iyi örneğim ropz.

Ccd kapatma işini denedin mi? Mevzu basit aslında çekirdek sayısını azaltınca aktif olanlara daha fazla ısınma-güç çekme şansı yani direkt olarak daha yüksek frekanslarda çalışma imkanı veriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…