M muzo16 Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #1 CS 2'de sağda gözükmesi lazım olan silahlarım bicagım vs gözükmüyor. silah değiştirdiğimde 4 saniye görünüp kayboluyor. Büyük ihtimal bir ayarı değiştirdim ve ayarı bulamıyorum. Normal silah değişirken. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2025
CS 2'de sağda gözükmesi lazım olan silahlarım bicagım vs gözükmüyor. silah değiştirdiğimde 4 saniye görünüp kayboluyor. Büyük ihtimal bir ayarı değiştirdim ve ayarı bulamıyorum. Normal silah değişirken.
S ShinyShadoww Centipat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 249 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #2 Varsayılan ayarı bu şekilde zaten. Görünür yapma ayarı var mı bilmiyorum ama.
M muzo16 Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #3 ShinyShadoww dedi: Varsayılan ayarı bu şekilde zaten. Görünür yapma ayarı var mı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... daha dün boyle değildi
ShinyShadoww dedi: Varsayılan ayarı bu şekilde zaten. Görünür yapma ayarı var mı bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... daha dün boyle değildi
S ShinyShadoww Centipat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 249 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #4 muzo16 dedi: daha dün boyle değildi Genişletmek için tıkla... Ayarlar yaparken araya kaynamıştır belki. "cl_showloadout 1" komutu ile açılabiliyor.
muzo16 dedi: daha dün boyle değildi Genişletmek için tıkla... Ayarlar yaparken araya kaynamıştır belki. "cl_showloadout 1" komutu ile açılabiliyor.
M muzo16 Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #5 ShinyShadoww dedi: Ayarlar yaparken araya kaynamıştır belki. "cl_showloadout 1" komutu ile Genişletmek için tıkla... ShinyShadoww dedi: Ayarlar yaparken araya kaynamıştır belki. "cl_showloadout 1" komutu ile açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... sağol kk duzeldi
ShinyShadoww dedi: Ayarlar yaparken araya kaynamıştır belki. "cl_showloadout 1" komutu ile Genişletmek için tıkla... ShinyShadoww dedi: Ayarlar yaparken araya kaynamıştır belki. "cl_showloadout 1" komutu ile açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... sağol kk duzeldi