Steam CS2'de satım yaparak kazanılan para bankaya çekilebilir mi?

Qweax

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben ara tatilde CS 2'de seçkin hesap almayı düşünüyorum.

Seçkin hesapta envanterden bir şey satınca Steam cüzdanına geliyor diye biliyorum.

Bu parayla sadece oyun mu alınıyor yoksa kendi banka veya aracı kurum hesabımıza aktarabiliyor muyuz?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam cüzdandan çekme yok diye biliyorum ama 3. parti sitelerden skin satarak parayı çekebilirsin.

Seçkin hesapta envanterden bir şey satınca Steam cüzdanına geliyor diye biliyorum.

Bu parayla sadece oyun mu alınıyor yoksa kendi banka veya aracı kurum hesabımıza aktarabiliyor muyuz?

Çekilemez. İtemsatış gibi yerlerde herhangi bir oyunu piyasanın altında satıp o bakiye ile o oyunu karşıdaki kişiye alıp öyle çekebilirsin.

Ne yazıkki mevcut değil böyle bir özellik ancak örnek olarak cs itemlerini itemsatış bynogame gibi yerlerde satarak anca öyle nakit olarak alabilirsin dostum.

Steam'den çekemezsin ByNoGame'de satmayı dene.

Aktaramazsın Steam bakiyesi olarak kalır. Ancak bu bakiye ile insanlara oyun hediye edip onlardan sana TL vermesini isteyebilirsin. Tabiki güncel kur farkından biraz aşağıya satmalısın yoksa kimse almaz.
o zaman seçkin almayayımmı hiç bir türlü satılmıyormu?
ben internet sitelerinde gezinirken fiyatlar ve satışlar vardı orlardan satılmazmı?

o zaman seçkin almayayımmı hiç bir türlü satılmıyormu?
ben internet sitelerinde gezinirken fiyatlar ve satışlar vardı orlardan satılmazmı?
Dostum steam üzerinden para çekemezsin itemsatış bynogame gibi sitelerden satabilir ve para alabilirsin seçkin alıp almamakta sana kalmış

Technopat Haberler

Geri
Yukarı