A Arda7700 Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #11 xenom0rphe dedi: 1: alias +DJUMP "+jump; +duck" 2: alias -DJUMP "-JUMP; -DUCK" 3: bind space "+DJUMP" 4: bind "mwheeldown" +jump Genişletmek için tıkla... nasıl kapatılır peki
xenom0rphe dedi: 1: alias +DJUMP "+jump; +duck" 2: alias -DJUMP "-JUMP; -DUCK" 3: bind space "+DJUMP" 4: bind "mwheeldown" +jump Genişletmek için tıkla... nasıl kapatılır peki
Ryo41 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 710 Çözümler 1 23 Eylül 2024 #12 xenom0rphe dedi: CS2'de çift bind yok maalesef. Ama spaceine crouch jump atayabilirsin. Konsola sırasıyla Alias +djump "+jump; +duck" "mwheeldown" +jump, Alias -djump "-jump; -duck", bind space "+djump", bind "mwheeldown" +jump. Aralarına virgül koydum. Genişletmek için tıkla... Jump duck atarsa Space'ye bu sefer de SMG ile zıplayarak vurayım derken sıkıntı olur.
xenom0rphe dedi: CS2'de çift bind yok maalesef. Ama spaceine crouch jump atayabilirsin. Konsola sırasıyla Alias +djump "+jump; +duck" "mwheeldown" +jump, Alias -djump "-jump; -duck", bind space "+djump", bind "mwheeldown" +jump. Aralarına virgül koydum. Genişletmek için tıkla... Jump duck atarsa Space'ye bu sefer de SMG ile zıplayarak vurayım derken sıkıntı olur.
P PreVR Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 422 Çözümler 1 23 Eylül 2024 #13 Ryo41 dedi: Jump duck atarsa Space'ye bu sefer de SMG ile zıplayarak vurayım derken sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Zıplayarak sıkmayın zatende sıkmak istersenizde mouse tekerleği ile zıplayın, spaceyi bir yere çıkmak için düşünün daha kolay oluyor.
Ryo41 dedi: Jump duck atarsa Space'ye bu sefer de SMG ile zıplayarak vurayım derken sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Zıplayarak sıkmayın zatende sıkmak istersenizde mouse tekerleği ile zıplayın, spaceyi bir yere çıkmak için düşünün daha kolay oluyor.
S so_close Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #14 Bunu nasıl kapatacağız açtım kapatmayı bulamıyorum.
P PreVR Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 422 Çözümler 1 24 Mart 2025 #15 so_close dedi: Bunu nasıl kapatacağız açtım kapatmayı bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan atadığın tuşu düzeltebilirsin veya konsola unbind " atadığın tuş " şeklinde yazarsan o atadığın tuşun işlevi silinir
so_close dedi: Bunu nasıl kapatacağız açtım kapatmayı bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan atadığın tuşu düzeltebilirsin veya konsola unbind " atadığın tuş " şeklinde yazarsan o atadığın tuşun işlevi silinir