ilkerbey67 Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #11 RonPel dedi: Pazarda satmak mantıklı değil tradeit gibi sitelerden o kasaları takaslayarak skin alabilirsin kendimde yapıyorum gidip 10 centlık kasayı pazarda satmak saçma zaten. Böyle yapa yapa Asiimov imparatoriçe gibi skinleri aldım bu site sayesinde sadece kasaları kullanarak. Genişletmek için tıkla... Hangi sitedir biraz daha bilgi verir misin? Mercin dedi: Bana 10 dolarlık kasa çıktı çarşambadan çarşambaya kasa düşürülebiliyor hem oynarsınız zevklide. Genişletmek için tıkla... Dün aldım seçin akşamına kasa ve skin cıkardım kasa 1.09 çent değerinde daha satamıyorum parolamı yeni değiştim korumaya aldı hesabı.
RonPel dedi: Pazarda satmak mantıklı değil tradeit gibi sitelerden o kasaları takaslayarak skin alabilirsin kendimde yapıyorum gidip 10 centlık kasayı pazarda satmak saçma zaten. Böyle yapa yapa Asiimov imparatoriçe gibi skinleri aldım bu site sayesinde sadece kasaları kullanarak. Genişletmek için tıkla... Hangi sitedir biraz daha bilgi verir misin? Mercin dedi: Bana 10 dolarlık kasa çıktı çarşambadan çarşambaya kasa düşürülebiliyor hem oynarsınız zevklide. Genişletmek için tıkla... Dün aldım seçin akşamına kasa ve skin cıkardım kasa 1.09 çent değerinde daha satamıyorum parolamı yeni değiştim korumaya aldı hesabı.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.351 Çözümler 2 5 Temmuz 2024 #12 ilkerbey67 dedi: Hangi sitedir biraz daha bilgi verir misin? Dün aldım seçin akşamına kasa ve skin cıkardım kasa 1.09 çent değerinde daha satamıyorum parolamı yeni değiştim korumaya aldı hesabı. Genişletmek için tıkla... Tradeit sitesi.
ilkerbey67 dedi: Hangi sitedir biraz daha bilgi verir misin? Dün aldım seçin akşamına kasa ve skin cıkardım kasa 1.09 çent değerinde daha satamıyorum parolamı yeni değiştim korumaya aldı hesabı. Genişletmek için tıkla... Tradeit sitesi.
ilkerbey67 Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #13 dogaccı dedi: Tradeit.gg sitesinden satış yaptım ama nasıl parayı çekiceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 17 Eylül 2023'te böyle bir konu da açılmış. Son düzenleme: 6 Temmuz 2024
dogaccı dedi: Tradeit.gg sitesinden satış yaptım ama nasıl parayı çekiceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 17 Eylül 2023'te böyle bir konu da açılmış.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.351 Çözümler 2 6 Temmuz 2024 #14 ilkerbey67 dedi: 17 Eylül 2023'te böyle bir konu da açılmış. Genişletmek için tıkla... Şatış konusunda bilgim yok dostum ben takaslamadan anlıyorum. En iyi skin takas sitesi bu şu an.
ilkerbey67 dedi: 17 Eylül 2023'te böyle bir konu da açılmış. Genişletmek için tıkla... Şatış konusunda bilgim yok dostum ben takaslamadan anlıyorum. En iyi skin takas sitesi bu şu an.