Kasa kazanmak istiyorsak mantıklı.Merhaba CS2 de seçkin almak mantıklı mı? Seçkini olan arkadaşlarım parasını çıkarıyor diyor. Sizce mantıklı mı?
Yanlış hatırlamıyorsam 4-5 günde bir kez level atladığınızda veriyor lakin değmez. 0.20 ila 1 dolar arasında kasalar veriyor.Kaç maçta bir çıkıyor?
Yada 3 GB'ye kutu eklerler. Almak mantıklı çıkarırsın parayı.Kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum 2016 yılından beri ortalama bir Counter-Strike oyuncusu olarak CS2 her geçen gün kötüye gidiyor. Hilelerin, bugların, sunucuda ki hataların ve hitbox gibi saçmalıkların düzeltilmesi yerine ya insanların yaptığı workshop maplerini oyuna eklerler, ya da Inferno'ya tavuk eklemek ile övünürler. Gerçekten bırakın sadece sinirleriniz bozulur. CS:GO zamanında Rainbow Six: Siege oynayanlarla dalga geçerdim ve şimdi ben ona sarmaya başladım arkadaşla.
Parasını her türlü çıkarır her hafta seviye atlarsa, lakin oyun genel olarak bitmiş lakin oynayanı hala çok. Belli, bu oyun bırakılmaz. Alternatifi de yok bende bırakamıyorum.Yada 3 GB'ye kutu eklerler. Almak mantıklı çıkarırsın parayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.