CS2'de seçkin almak mantıklı mı?

EkinBey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba CS2 de seçkin almak mantıklı mı? Seçkini olan arkadaşlarım parasını çıkarıyor diyor. Sizce mantıklı mı?

Kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum 2016 yılından beri ortalama bir Counter-Strike oyuncusu olarak CS2 her geçen gün kötüye gittiğini söyleyebilirim. Hilelerin, bugların, sunucuda ki hataların ve hitbox gibi saçmalıkların düzeltilmesi yerine ya insanların yaptığı workshop maplerini oyuna eklerler, ya da Inferno'ya tavuk eklemek ile övünürler. Gerçekten bırakın sadece sinirleriniz bozulur. CS:GO zamanında Rainbow Six: Siege oynayanlarla dalga geçerdim ve şimdi ben ona sarmaya başladım arkadaşla :D.

Kaç maçta bir çıkıyor?
Yanlış hatırlamıyorsam 4-5 günde bir kez level atladığınızda veriyor lakin değmez. 0.20 ila 1 dolar arasında kasalar veriyor.

Kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum 2016 yılından beri ortalama bir Counter-Strike oyuncusu olarak CS2 her geçen gün kötüye gidiyor. Hilelerin, bugların, sunucuda ki hataların ve hitbox gibi saçmalıkların düzeltilmesi yerine ya insanların yaptığı workshop maplerini oyuna eklerler, ya da Inferno'ya tavuk eklemek ile övünürler. Gerçekten bırakın sadece sinirleriniz bozulur. CS:GO zamanında Rainbow Six: Siege oynayanlarla dalga geçerdim ve şimdi ben ona sarmaya başladım arkadaşla :D.
Yada 3 GB'ye kutu eklerler. Almak mantıklı çıkarırsın parayı.

Sıkılmadan oynayacaksanız alın. Fiyatı çıkarıyor TP sistemi ile parasını uzun vadede çıkarır. Rekabetçi çok oyunculu bir oyunda ranksız zevk alınamaz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı