CS2'de seçkin almak mantıklı mı?

AhmetAli02314

Centipat
Arkadaşlar seçkin almayı düşünüyorum. 15 dolar fiyatı var, sizce mantıklı mı? Şansa bağlı biliyorum ama ne kadar sürede çıkartırım ücretini ve yardımcı olacak arkadaşlar var mı kasa açma konusunda vb?

En kötü 5 ayda çıkartırsın diye düşünüyorum. En iyi ihtimalle 1 haftada. Alınır bu arada.

Bence mantıklı bende var hocam ama CS'yi çok oynaycaksanız alın onun dışında kesinlikle size yarar sağlar

Hocam yalan söylemeyeyim, bugün kasa düşürdüm. 2.5 dolar aldım. Uzun vadede parasını çıkarırsınız. Ayrıca düşen kasaları açmak için ekstra anahtar satın almalısınız.

Almak mantıklı. Ben şuan kar ediyorum. Sadece haftalık Drop'u alıp çıkıyorum.

Mantıklı zaten haftalık seviye atlayarak drop alıyorsun ve paranı daha fazla katlayabilirsin eğer şansına güveniyorsan (18 yaşından büyüksen) 3 part sitelerde kasa açabilirsin veya direk kasaları satarak biriktirirsin.

Mantıklı parasını kesin çıkarırsın oynayacaksanda FACEIT'te oynamanı tavsiye ederim.

1-2 aya çıkar parası çok şanssız değilsen, yeni güncellemeyle baya güzel skinler eklemişler onlarda kasalarla birlikte düşebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…