CS2'de seçkin görünmüyor

ysfssrkyy

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO zamanında seçkin almıştım aynı Steam hesabım üzerinden fakat aynı Steam hesabından CS2ye girdiğimde nedense seçkinim gözükmüyor internet kafede oynadığım için gözükmüyor olabilir mi çünkü evdeki bilgisayarım kötü olduğu için yüklü değil internet kafede yüklü şekilde olduğu için girip oynuyorum ondan kaynaklı olabilir mi?

Ondan kaynaklı değilse neden kaynaklıdır dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
kendi steam hesabınızı girmediyseniz tabi ki gözükmez hocam

Girdiğiniz hesap aynı ise internet kafe veya eviniz farketmez seçkin gözükmesi gerekir.Steam Desteğe olayı yazabilirsiniz.

Uzun zaman girmeyince seçkin siliniyor steam desteğe yazarsanız ücret istemeden açarlar.
1 yılda bir dönüyorum, bir maç atıp gene 1 yıl oynamıyorum ve seçkin duruyor. Şahsen şüpheliyim dediğinizden.

Dediğim doğru ama süresini bilmiyorum 1 yıldan fazla olabilir.

Hayır. Dediğin tam olarak doğru değil. Seçkini 21. seviyeye ulaşarak ücretsiz elde edenler 10 Mayıs 2024 tarihine kadar oyuna hiç girmediyse elde ettikleri ücretsiz seçkin yükseltmesi ellerinden alındı. Para vererek alanların seçkini hiçbir zaman silinmiyor.

Emin misiniz? Arkadaşımın hesabının seçkini geçen sene silinmişti ve galiba oyunu parayla almıştı.

Emin misiniz? Arkadaşımın hesabının seçkini geçen sene silinmişti ve galiba oyunu parayla almıştı.

Eminim. Dediğim gibi seçkini ücretsiz 21. seviyeye ulaşarak elde edenler için 10 Mayıs 2024'e kadar müddet verdiler, bu tarihe kadar oyuna giriş yapmayanların seçkinini ellerinden aldılar. Parayla alanlar için hiç böyle bir şeye şahit olmadım. Steam forumlarında da bu sorunu yaşayanlara sorduğumda ücretsiz seçkin elde edenlerdi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…